Hotel Friesacherhof

  Rakousko, Korutany, Prebl

Panoramahotel Friesacherhof

    Rakousko, Korutany, Lavanttal, Klippitztörl, Prebl
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • hezký rodinný hotel v idylickém prostředí
  • na slunném svahu v Preblu v nadmořské výšce 921 m
Popis hotelu

Hezký rodinný hotel v idylickém prostředí. Na slunném svahu v Preblu v nadmořské výšce 921 m.

Poloha

klidná lokalita. Centrum města Wolfsberg s obchody, restauracemi, bary a přírodním aquaparkem cca 12 km. Bad St. Leonhard cca 7 km.

Vybavení

hotel s 23 pokoji, společenskou místností, několika restauračními prostory, hotelovým barem, velkou terasou na opalování s panoramatickým výhledem. Louka na opalování s lehátky a slunečníky.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, malou chladničkou, posezením, balkonem.

Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2A, bez balkonu.

Dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): vybavení jako A2A, některé s balkonem.

Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): některé pokoje s balkonem, vybavení jako A2A.

Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Rodinné pokoje (B2B/B3B/B4B): ve vedlejší budově (cca 100 m), pro 2-4 osoby, cca 70 m2, obývací ložnice s pohovkou, kuchyňský kout a posezení, 1 dvoulůžkový pokoj, vana, sprcha, samostatné WC, balkon, jinak jako A2A.

Rodinné pokoje (B2A/B3A/B4A/B5A): ve vedlejší budově (cca 100 m), pro 2-5 osob, cca 55 m2, obývací ložnice s pohovkou, kuchyňský kout, 1 třílůžkový pokoj, sprcha, WC, balkon, jinak jako A2A.

Stravování

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, obědový balíček nebo polední občerstvení (12.00-13.00), k večeři výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem. 15.30-16.30 h. zákusky, zmrzlina pro děti, káva a čaj. 9.30-21.30 h. točené pivo, stolní víno (červené nebo bílé) a šťávy ze samoobslužného baru.

Sport/aktivity

zdarma: pěší tůry (500 km cest). Za poplatek: bobová dráha cca 12 km.

Internet

WiFi zdarma.

Děti

hezké přírodní hřiště. Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 7 €/den; lázeňská taxa: cca 2 €/den/osoba od 17 let, platba na místě (pouze v hotovosti); příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 6.7.-23.8. denně/5 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Friesacherhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 11000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 178 502
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací