Hotel Lagoon Paradise Beach Resort

  Srí Lanka, Hambantota, Tangalle

5/5

LAGOON PARADISE BEACH RESORT

    Srí Lanka, Hambantota, Tangalle
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

Tento resort leží uprostřed tropické krajiny na ploše 5 akrů. Nádraží Matara leží necelých 60 km. Mezinárodní letiště Katunayake leží 225 km od resortu.

UBYTOVÁNÍ

Jednoduše zařízené pokoje jsou plně klimatizované a vybaveny TV, koutkem na přípravu kávy či čaje, minibarem. K pokojům je připojen balkon či terasa.
VYBAVENÍ A SLUŽB: Hotel nabízí 24 hodinovou recepci, směnárnu, trezor, praní a žehlení pádla, obchody v hotelu, pronájem aut.

SPORT A ZÁBAVA

Hosté si mohou užít rybaření, kurzy vaření, pronájem kol či noční klub.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Lagoon Paradise Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 343 763
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Hambantota

5/ 5 1 recenzí

Michal Stefl červenec 2012 Pomer cena - servis, 5*. Prijemny ne moc velky resort 33 pokoju v nadherne lokalite Tangalle cca 5 hodin z mezinarodniho letiste Colombo. Daleko od vseho r... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací