Hotel Première Classe Versailles

Francie, Paříž a okolí, Versailles

Paříž a zámek ve Versailles

    Francie, Paříž a okolí, Versailles
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Paříž – Versailles – Louvre – Latinská čtvrť – Eiffelova věž – projížďka po Seině – náměstí Concorde – Champs Élysées – Pantheon – Notre Dame – Vítězný oblouk – Montmartre - stará opera Garnier - muzeum parfémů Fragonard - Sorbona - květinový trh - Invalidovna - večerní projížďka Paříží - Moulin Rouge - Pigalle - Bastila - Trocadéro

Doprava

Zájezdovým autobusem s WC a klimatizací.
Odjezdová a svozová místa: Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice, Hradec Králové, Pardubice, Poděbrady (OMV), Praha, Plzeň;
+ 200 Kč/os.: Lanškroun, Svitavy, Choceň, Chrudim, Jaroměř, Žamberk, Letohrad, Vamberk, Kostelec nad Orlicí, Týniště nad Orlicí, Třebechovice.+ 400 Kč/os.: Náchod, Česká Skalice, Nové Město nad Metují, Opočno, Dobruška, Červený Kostelec, Trutnov, Dvůr Králové nad Labem, Havlíčkův Brod, Moravská Třebová, Hlinsko, Polička, Rychnov nad Kněžnou, Chlumec nad Cidlinou, Přelouč. Pro uzavřené skupiny, nebo při plném obsazení svozového vozidla (4 či 8 osobami na jedné smlouvě) cena dle dohody. 
Čas odjezdu i příjezdu bude přizpůsoben trase, provozu a povětrnostním podmínkám. Je nutné počítat s odchylkou až dvě hodiny. Vše bude upřesněno v podrobných pokynech, které cestovní kancelář rozešle týden před odjezdem. Zastávky autobusu budou v souladu s platnými dopravními předpisy, maximálně po 3–4,5 hodinách jízdy v délce 15–45 minut dle potřeb řidiče.

Ubytování

2x ubytování ve 3lůžkovém pokoji s příslušenstvím v hotelu Premiere Classe

Stravování

vlastní - možnost dokoupení 2 snídaní za 440 Kč.

Program

1. den: Odjezd v odpoledních hodinách (Česká Třebová okolo 13.00) směrem Praha, Norimberk, Metz.
2. den: Ráno přijedeme do Paříže, kde si při cestě autobusem ukážeme nejznámější místa. Procházku s průvodcem začneme u Eiffelovy věže. Uvidíme také Martova pole, Vítězný oblouk a po bulváru Champs Élysées se projdeme na náměstí Concorde a přes Tuilerijské zahrady až k Louvru.
Zájemci mohou s průvodcem navštívit muzeum parfémů Fragonard (s možností výhodného nákupu pravých parfémů), podívat se na slavnou budovu Opery Garnier, Královský palác či na náměstí Vendôme s nově opraveným hotelem Ritz a slavným bronzovým triumfálním Slavkovským sloupem Napoleona I. Večer ubytování v hotelu.
3. den: Po snídani nás autobus odveze do Versailles, kde navštívíme monumentální zámek francouzských králů i nádherné zahrady. 
Cestou zpět zastavíme v La Défance, moderní pařížské čtvrti plné mrakodrapů a moderních budov. 
Po návratu do Paříže nás čeká prohlídka Latinské čtvrti s Pantheonem, Lucemburskými zahradami a Sorbonnou a poté i ostrov Île de la Cité, jemuž vévodí katedrála Notre Dame. Uvidíme i neméně proslulý nejstarší květinový trh, Justiční palác či Saint Chapelle a neopomeneme ani pařížskou radnici. Večer se vrátíme na ubytování do hotelu.
4. den: Po snídani budeme pokračovat v prohlídce města. Čeká nás Invalidovna a projížďka lodí po Seině, následované individuálním volnem v centru Paříže, které lze využít návštěvou muzea Louvre, Oranžerie, Muzea Orsay, Musea voskových figurín, atrakce Let nad Paříží, ...
K večeru přejedeme metrem na Montmartre, kde v romantických uličkách pod bazilikou Sacré-Coeur na náměstí malířů počkáme na tmu, a poté sjedeme autobusem k závěrečné večerní projížďce Paříže. Uvidíme Moulin Rouge, Pigalle, noční operu, náměstí Bastila či osvětlené nábřeží. Krátce zastavíme i na náměstí Trocadéro, kde se s Paříží rozloučíme pohledem na rozsvícenou Eiffelovu věž.
Odjezd do ČR v pozdních večerních hodinách.
5. den: Ráno přijedeme do německého Amberku, kde si po nočním přejezdu dvě hodiny odpočineme v bazénech, vířivkách a na tobogánech Kurfiřtských lázní (asi 6 €). Ostatní mohou čas strávit procházkou po půvabném historickém centru blízkého městečka. Amberk je pouze u říjnového termínu, májový termín se vrací přímo (Praha okolo 11 hodiny) 
Návrat do ČR v odpoledních hodinách (Praha okolo 14.00), další dle trasy.

Další informace

Ostatní služby mohou být zajištěny v jazyce dané země či v angličtině. Charakter našich zájezdů určuje ke každému zájezdu průvodce, který může být klientům nápomocen.
Klienti budou služby čerpat v rámci skupiny cca 30–50 osob. Při nižším počtu zájemců než 30 osob se služba či zájezd nemusí uskutečnit.
Pro informace o vhodnosti zájezdu pro osoby s omezenou schopností pohybu se prosím obraťte na cestovní kancelář.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 290 097
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací