Ibis budget Paris Porte de Montmartre Aparthotel

  Francie, Paříž a okolí, Saint-Ouen

Paříž letecky z Prahy - Hotel Ibis budget Porte de Montmartre

    Francie, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis zájezdu

Náš zájezd je ideální pro všechny cestovalatele, kteří chtějí Paříž poznávat vlastním tempem, dle vlastních potřeb a cílů.

První den

Letecká přeprava, přesun do hotelu, individuální program.

Paříž

Individuální program dle Vašich preferencí a zájmů.

Poslední den

Individuální program, přesun na letiště, letecká přeprava domů.

Hotel Ibis budget Porte de Montmartre se nachází v severní části Paříže, nedaleko ulice Boulevard Péripherique a pouhých 10 minut chůze od stanice metra Porte de Saint-Ouen. Hotel Ibis budget Porte de Montmartre poskytuje moderně zařízené pokoje v tlumených pastelových barvách s LCD TV, koupelnou, sprchou a toaletou.

Každé ráno jsou v moderní snídaňové místnosti podávány snídaně. Hotel má nepřetržitě otevřenou recepci s prodejními automaty i úschovnu zavazadel a ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Místní doprava Vás zaveze přímo do centra Paříže i k tamním zajímavostem včetně třídy Champs Elysées nebo Invalidovny. Veřejné parkoviště u hotelu lze využívat za příplatek.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

ibis budget Paris Porte de Montmartre Aparthotel **

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 445 005
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací