Hotel Čingov

  Slovensko, Východní Slovensko, Smižany

4/5

HOTEL ČINGOV - Wellness pobyt s polopenzí - Smižany

  Slovensko, Slovenský ráj, Východní Slovensko, Smižany
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

V hotelu je restaurace s krbem, letní terasa s krbem, denní bar a regenerační centrum (sauna, whirpool a masáže). K dispozici je stolní tenis a biliard. Ve stylové restauraci hotelu s kapacitou 100 míst si můžete vychutnat příjemnou a neopakovatelnou atmosféru hořícího krbu a kvalitních chutných specialit připravovaných přímo před Vašimi očima. Interiér atraktivní restaurace dotvářejí originální umělecké díla akademického malíře Mikuláše Rogovského.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích Standard se nacházejí dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200cm s možností jejich spojení nebo oddělení. Pokoj je určen pro 2 osoby. Na vyžádání lze na pokoj umístit dětskou postýlku. Některé z pokojů májí svůj vlastní balkon. V pokojích je koupelna se sprchou nebo vanou a WC. Ve dvoulůžkových pokojích Superior se nacházejí dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200cm s možností jejich spojení nebo oddělení + rozkládací gauč o rozměrech 135×198cm. Pokoj je určen pro 2 osoby a 2 děti. Na vyžádání lze na pokoj umístit dětskou postýlku. Každý pokoj má svůj vlastní balkon. V pokojích je koupelna se sprchou a WC. Ve dvoulůžkových apartmánech, skládají se ze dvou pokojů, nacházejí se zde dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200cm s možností jejich spojení nebo oddělení + rozkládací gauč o rozměrech 135×198cm. Pokoj je určen pro 2 osoby a 2 děti. Na vyžádání lze na pokoj umístit dětskou postýlku. Každý apartmán má svůj vlastní balkon. V apartmánu je koupelna se sprchou a WC. Ve dvoulůžkových rodinných apartmánech, skládají se ze dvou pokojů, nacházejí se zde dvě samostatná lůžka o rozměrech 90×200cm s možností jejich spojení nebo oddělení + rozkládací gauč o rozměrech 135×198cm. Pokoj je určen pro 2 osoby a 2 děti. Na vyžádání lze na pokoj umístit dětskou postýlku. Každý apartmán má svůj vlastní balkon. V rodinných apartmánech je koupelna s vanou a WC.

Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny připojením k internetu přes Wi-Fi, LED televizí se satelitním příjmem, župany pro dospělé, vysoušečem vlasů a chladničkou.

Letní popis

Zde jsou turisticky nejpřitažlivějšími doliny typů kanónů a těsnav s velkým množstvím vodopádů, kaskád a peřejí jako např. Veľký a Malý Sokol, Suchá Belá, Piecky, Sokolí dolina a Kyseľ. Červený Klášter nabízí splav na dřevěných pltích, adrenalinový rafting nabízí řeka Dunajec.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko s polopenzí zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Wellness pobyt s polopenzí
  • snídaně – bufetové stoly, teplá jídla připravená přímo před Vámi dle Vašeho přání večeře – bufetové stoly (při počtu méně než 30 hostů výběr z menu) Každému hostu je GRÁTIS poskytnut neomezený vstup do bazénu a denně vstup do wellness centra – 5 druhů saun, vířivka, ochlazovací bazének, ledové kbelík, letní déšť, odpočinková místnost. bezplatné parkování
  • Cena za osobu / noc s polopenzí a programem.
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko s polopenzí zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko s polopenzí

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL ČINGOV - Wellness pobyt s polopenzí - Smižany
Lokalita dle pořadatele: Slovenský ráj, Smižany

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Čingov ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 671 691
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

4/ 5 1 recenzí

Aja srpen 2017 Dokonalá poloha hotelu, brána do Slovenského ráje. Dokonalá poloha hotelu, brána do Slovenského ráje, bohaté snídaně, vstřícný personál... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL ČINGOV - Wellness pobyt s polopenzí - Smižany
  Slovensko, Slovenský ráj, Východní Slovensko, Smižany

Cena
5 760 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 671 691

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
5 760 Kč
dítě do 6 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč