Park Hotel Miramonti

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Fié allo Sciliar / Völs am Schlern

5/5

Park Hotel Miramonti

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Fié allo Sciliar / Völs am Schlern, Sella Ronda, Val Gardena / Alpe di Siusi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • bohatá wellness nabídka
  • odpolední bufet se zákusky
Popis hotelu

Bohatá wellness nabídka. Odpolední bufet se zákusky.

Poloha

centrum cca 3 km. Lanovka k přírodní rezervaci Alpe di Siusi s více než 50 km turistických a pěších stezek cca 3 km od hotelu.

Vybavení

88 pokojů, recepce, bar, místnost s krbem, oddělená místnost pro kuřáky, jídelna, výtah, terasa na opalování. Bazén (cca 10x6 m) s lehátky a slunečníky.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2B): sat. TV, telefon, radio, minibar, trezor, fén, sprcha, WC a balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje Superior (A2C): stejné jako A2B.

Dvoulůžkové pokoje Deluxe (A2D): stejné jako A2B.

Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné jako A2B, bez balkonu a terasy.

Stravování

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře výběr z menu o 4 chodech s bufetem s předkrmy a saláty. 1x týdně slavnostní večeře. K večeři červené, nebo bílé víno, voda a nealkoholický nápoj pro dítě zdarma.

Sport/aktivity

zdarma: fitness. Za poplatek: biliár, stolní fotbálek, videohry.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: krytý bazén (13x7 m). Zdarma v čase 16–19 h., jinak za poplatek, od 16 let: sauna, bio sauna, parní lázeň, vířivka, infra červená kabina, solná jeskyně, zážitkové sprchy, odpočinková místnost, čajový koutek. Za poplatek: solarium, různé kosmetické procedury a masáže.

Děti

dětská herna a hřiště. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody

denně 16–17.30 h. bufet s dezerty. Happy hour (1x týdně, 20–24 h.).

Info (letecky)

parkování: parkoviště zdarma. Garáž cca 3,50 €/den; domácí zvíře: malé, do 10 kg, cca 10 €/den (rezervace v CK); lázeňská taxa: cca 2,30 € den/os. od 14 let; příjezd/minimální délka pobytu: středa, sobota/3 noci.

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma. Garáž cca 3,50 €/den; domácí zvíře: malé, do 10 kg, cca 10 €/den (rezervace v CK); lázeňská taxa: cca 2,30 € den/os. od 14 let; příjezd/minimální délka pobytu: středa, sobota/3 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Park Hotel Miramonti ****
Vzdálenost od sjezdovky: 3000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 397 682
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

5/ 5 1 recenzí

Slavík leden 2017 Park Hotel Miramonti ****. Pěkný hotel, kvalitní služby... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací