Pasa Beach Hotel

  Turecko, Marmaris

5/5

Pasa Beach

  Turecko, Marmaris
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel s vynikající polohou, s nádherným výhledem na moře a hory, asi 3 km od živého centra letoviska Marmaris, které nabízí širokou škálu obchodů, vynikajících restaurací, kaváren, barů a nočních klubů. Letiště Dalaman je vzdáleno cca 90 km..

Pláž

Přímo u písečné a oblázkové soukromé pláže (stačí přejít pobřežní promenádu). Plážové osušky, lehátka a slunečníky zdarma..

K dispozici pro hosty

Hotel se skládá ze 2 budov, označovaných jako části A a B. Recepce 24 h, hlavní restaurace, restaurace a'la carte (rezervační poplatek cca 5 EUR/osoba), 5 barů: lobby, snack, bar u bazénu, servisní a vitamin bar (za poplatek na místě), pokojová služba 24:00-08:00 (za poplatek na místě). Bazén se skluzavkou, krytý bazén, 3 dětská brouzdaliště. Osušky, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Za poplatek: lékař, kadeřník, minimarket. Služba hlídání dětí není k dispozici..

Internet

V lobby budovy B je Wi-Fi zdarma, na pokojích za poplatek cca 2 EUR/den..

Stravování

All Inclusive: snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře formou bufetu, občerstvení během dne, káva/čaj a noční občerstvení. Jednou za pobyt je možné využít restauraci a'la carte. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje: víno, pivo, raki, vodka, gin (10:00-24:00). Za příplatek: dovážené nealkoholické a alkoholické nápoje, nápoje v lahvích, zmrzlina a čerstvé ovocné šťávy. V restauraci jsou k dispozici dětské židličky a dětské pokrmy.

Sportovní a animační program

V hotelu probíhají měkké animační programy: aerobik, aqua aerobik, protahovací cvičení, břišní tance, šipky, bingo, kvízy, večery s DJ. Jednou týdně turecký večer. Dále: fitness centrum a lázně (sauna a turecké lázně zdarma), miniklub pro děti. Za poplatek: procedury a masáže v lázeňském centru, vodní sporty na pláži (motorové čluny, vodní skútry, parasailing, ringo, banán), kulečník. Půjčovna kol a skútrů není k dispozici.

Místní kategorie
****
Názor CK

Komfortní hotel s vysokým standardem služeb se nachází nedaleko centra oblíbeného letoviska Marmaris. Doporučujeme jej zejména těm, kteří rádi relaxují v příjemném prostředí a vyhledávají městskou zábavu a atrakce, které nabízí centrum turistické destinace. Jeho velkou výhodou je poloha přímo na pláži v tomto prázdninovém letovisku.

Program

Den 1
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem letadla u stanoviště CK Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady
Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.
Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pasa Beach Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková, molo
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 727
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Marmaris

5/ 5 2 recenzí

Mařka říjen 2017 Hotel Pasa Beach ****. hotel má ****+ ... celá recenze

Evík říjen 2017 Pasa Beach **** - Marmaris. výborné služby hotelu, jen chladnější moře, než jsme na Turecko zvyklí, do této destinace bych již jela o 14 dní dříve.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-pasa-beach-marmaris-turecko-z2705727/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací