Hotel Patria

  Česko, Královéhradecký kraj, Trutnov

PATRIA

    Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Trutnov
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2-lůžkové pokoje s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV, Wi-Fi. Přistýlky jsou formou pevného lůžka.

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

TIPY NA VÝLETY - Trutnov a jeho atraktivity - Krakonošovo náměstí se Starou radnicí a Krakonošovou kašnou - Sloup nejsvětější trojice a Haasův palác na Krakonošově náměstí, řeka Úpa - Městské hradby, Kostel Nanebevzetí panny Marie,Janská kaple - Dračí ulička, Městský park - Koncertní síň Bohuslava Martinů, Památník generála Gablenze - Společenské centrum UFFO - Naučná stezka "Po stopách války 1886 - Den bitvy u Trutnova 27. června 1886"

LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍ

Letní koupaliště s hřištěm na plážový volejbal - 50 m

PARKOVÁNÍ

ZDARMA

POBYT SE ZVÍŘETEM

100 Kč/den

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14.00 do 18 hod. a večeří v den příjezdu Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

SENIOR PLUS od 60 let - 5 dní/ 4 noci, nástup libovolný - 4x ubytování s polopenzí - 1x káva s domácím koláčem - Sleva 15% na konzumaci nápojů v restauraci v čase 11.30 - 13.30 hod. - Sleva 10% ve skiareálu Mladé Buky - parkování,rekreační poplatek

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

SENIOR PLUS od 60 let - 6 dní/5 nocí, nástup libovolný - 5x ubytování s polopenzí - 2x káva s domácím koláčem - Sleva 15% na konzumaci nápojů v restauraci v čase 11.30 - 13.30 hod. - Sleva 10% ve skiareálu Mladé Buky - parkování,rekreační poplatek

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

SENIOR PLUS od 60 let - 8 dní/7nocí, nástup libovolný - 7x ubytování s polopenzí - 2x káva s domácím koláčem - Sleva 15% na konzumaci nápojů v restauraci v čase 11.30 - 13.30 hod. - Sleva 10% ve skiareálu Mladé Buky - parkování,rekreační poplatek

ZIMNÍ AKTIVITY - LYŽOVÁNÍ

SKI PARK Mladé Buky (10 km) - 7 vleků, 3 sedačková lanovka, snow park, zasněžování, večerní lyžování, občerstvení, lyžařská škola, půjčovna lyžařských potřeb, servis. parkoviště. SkiResort ČERNÁ HORA (15 km) - až 1260 m.n.m., 8 místná kabinová lanovka, 4sedačková lanovka Protěž, 11 vleků, zasněžování, večerní lyžování, občerstvení, lyžařská škola, půjčovna lyžařských potřeb, servis.

CELKOVÁ KAPACITA

292 lůžek ve 115 pokojích

STRAVA (zima)

Polopenze - snídaně bufetové stoly, večeře 3 chodové jednotné menu.

DÍTĚ (zima)

Jedno dítě do 10 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob.

REKREAČNÍ POPLATEK

v ceně

PROČ K NÁM ?

Město Trutnov - brána Krkonoš! Taktická poloha, snadná dostupnost, rozsáhlé parkoviště!

VYBAVENÍ

Recepce, malá a velká restaurace, kavárna, letní zahrádka, dětský koutek, Fitness centrum, infra sauna, stolní tenis, úschovna lyží a kol, konferenční služby, výtah, parkoviště. V blízkosti zimní stadión, krytý bazén, tenisové kurty.

POLOHA

Hotel se nachází ve městě Trutnově, které je často nazýváno "Branou Krkonoš". Centum města 5 minut chůze.

PŘÍJEZD AUTEM

Při příjezdu do Trutnova držte směr Náchod, po pravé straně čerpací stanice OMV a diskont LIDL, pokračujte na kruhovém objezdu rovně a kousek za ním odbočte vpravo přímo na hotelové parkoviště. Hotel je viditelný od hlavní silnice. V případě příjezdu odNáchoda pokračujte rovně až čerpací stanici BENZINA, hotel po levé straně.

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

Autobusové nádraží (1 km). Zastávka MHD 50 m.

PŘÍJEZD VLAKEM

Vlakové nádraží (1 km).

565 656 610 Číslo zájezdu: 890 728
dnes 8–19 h