Hotel Pedraladda

  Itálie, Sardinie, Castelsardo

Pedraladda Hotel

    Itálie, Sardinie, Castelsardo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Pedraladda 4* sa nachádza v letovisku Castelsardo. Kamenná pláž sa nacházda hneď cez cestu od hotela. Hotel je situovaný do tichšieho prostredia. 15 minút chôdze od hotela sa nachádza hrad Castelsardo, ktorý sa oplatí navštíviť. Medzinárodné letisko Alghero sa nachádza 70 km od letoviska.
Vzdielenosť od letiska AHO cca 63 km

Ubytovania

K dispozícií sú: dvojlôžkové izby, dvojlôžkové izby s výhľadom na more, suity s výhľadom na more. K dispozícii je jedna prístelka. Izby majú k dispozícií klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, minibar, TV, trezor, balkón alebo terasu, sušič vlasov, telefón, pripojenie na WiFi.

Služby hotela

24 hodinová recepcia, požičovňa bicyklov a áut, stolny tenis, biliard, detské ihrisko, večerný animačný program, reštaurácia, bar, práčovňa, čistiareň, výťah, kúrenie, klimatizácia, bazén, hotel vie zabezpečiť dopravu na letisko (za poplatok)

Stravovanie

K dispozícií sú: raňajky, polpenzia.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Pedraladda ***
Typ pláže: písčitá, kamenitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 242 715
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-pedraladda-hotel-sardinie-italie-z1242715/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací