Pension Feichter Gerlinde

Rakousko, Tyrolsko, Söll

Pension Feichter Gerlinde

  Rakousko, Tyrolsko, Wilder Kaiser / Brixental, Söll
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Centrum: Söll 300 m, Verejný krytý bazén: Panoramabad Söll 1 km, Nákupy: 300 m, Železničná stanica: Kufstein alebo Wörgl 13 km, Letisko: Innsbruck 80 km, Lyžiarsky vlek: Skiwelt Wilder Kaiser Brixental 1,5 km, Bežecké lyžovanie: 200 m, Skibus (ďalšia zastávka): 20 m, Lyžovanie v prírode / lyžovanie: Nie, Hotelová kyvadlová doprava: Nie.

Stravovanie

Rozšírené raňajky: klobása, syr, domáce džemy, gurkeny a rajčiny, anglická kaša, pomarančová šťava a ovocie, káva a čaj.

Ubytovanie

Spoločenská miestnosť: s TV so satelitným príjmom, WLAN: zadarmo, Parkovisko: zadarmo, Raňajky, Terasa. Detské postieľky sú k dispozícii ako prístelky vo všetkých izbách, Nefajčiarske izby sú zrekonštruované a komfortne zariadené buď sprchou / WC alebo podlahovou sprchou a WC. 2 lôžka sprcha / WC, 16 m2, 2 lôžka s tečúcou vodou, podlahová sprcha / WC, 16 m2.

O hoteli

Priateľský penzión Feichter, ktorý je vhodný pre deti, sa nachádza v slnečnej a pokojnej polohe cca. 10 minút chôdze od centra mesta. Prístup pre invalidný vozík: Nie, Príchod od: 14:00 hodín, Odchod: 10:00 hodín.

Zviera

Len na požiadanie a bez jedla.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Feichter Gerlinde
Vzdálenost od sjezdovky: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 868 110
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-pension-feichter-gerlinde-tyrolsko-rakousko-z868110/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací