Penzion Adlerhorst

  Rakousko, Štýrsko, Schladming

Penzion Adlerhorst , Ramsau am Dachstein

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Schladming, Štýrsko, Hochwurzen, Planai
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Penziony jsou ideálně situovány jak pro turistiku, tak pro cykloturistiku.  Domácí zvířata povolena (nemohou však zůstávat bez dozoru na pokoji).
Výhodný poměr ceny a služeb.

Ubytování

První patro penzionu prošlo rekonstrukcí v roce 2016 a všechny pokoje mají vlastní sprchu/WC a TV, některé balkon.

V penzionu je jídelna, restaurace (bar), úschovna kol, před penzionem zdarma parkoviště.

Nově byla také vystavěna sauna, která je hostům k dispozici zdarma (v ceně ubytování).

Stravování

Snídaně - formou bufetu

Poloha

Ramsau am Dachstein - část obce Torf / Kulm. Rozlehlá horská obec na náhorní plošině (1150 m) pod masívem Dachstein a nad městečkem Schladming, dějiště MS v klasickém lyžování v roce 1999 a Světového mistrovství v alpském lyžování roku 2013. Areál Planai 4 km (bikepark, lanové centrum), lanovka ledovec Dachstein 12 km (sjezdovky, běžky, pěší tůry, ledový palác), centrum Schladming i Ramsau 4 km, zastávka autobusu 500m.

Sport

Areál Planai 4 km, lanovka ledovec Dachstein 12 km. Plavecký bazén centrum Ramsau 4 km.

Výhody
  • WiFi v jídelně, po večeři možnost využít prostory jedné části jídelny jako společenskou místnost i s konzumací vlastních nápojů (ne při večeři!). Pro léto NOVINKA - slevová karta SOMMERCARD
Vhodné pro

Skupiny, sportovní oddíly, seniorské zájezdy, soustředění apod. Velká kapacita ubytování díky kombinaci hlavního penzionu a vedlejších přilehlých penzionů.

Vhodné pro nenáročné klienty, pro rodiny s dětmi díky 4lůžkovým pokojům, singles, seniory.

V ceně je zahrnutá slevová karta Sommercard Schladming-Dachstein

 Slevová karta Sommercard Vám zajistí bezplatný vstup k více jak 100 turistickým cílům v oblasti Schladming Dachstein a slevy až 50% u 88 bonusových partnerů.

Nenechte si utéct krásy oblasti Schladming - Dachstein. Tato letní turistická karta Vám přinese mnoho zajímavých výhod.
Čeká na Vás bezplatný vstup k více než 100 turistickým cílům v oblasti Schladming Dachstein a u více jak 88 bonusových partnerů získáte slevu až 50% na různé aktivity či atrakce.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 554
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací