Pension Ertl

  Rakousko, Korutany, Seeboden am Millstätter See

Penzion & Apartmány Ertl

    Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Goldeck Sportberg, Korutany, Rakouská jezera, Millstätter See, Seeboden am Millstätter See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • rodinně vedený penzion/apartmány s příjemnou přátelskou atmosférou
  • bonusová karta Millstätter See Inclusive Card zdarma
Popis hotelu

Rodinně vedený penzion/apartmány s příjemnou přátelskou atmosférou. Bonusová karta Millstätter See Inclusive Card zdarma.

Poloha

centrum cca 100 m. Jezero Milstätter See 300 m.

Vybavení

komfortní dům s 12 pokoji a 5 apartmány, recepcí, přijímací halou, jídelnou/společenskou místností s TV, barem s otevřeným krbem. Terasa, zahrada s lehátky, slunečníky a grilem. Vlastní pláž u jezera cca 300 m. Úschovna kol.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2C/A3C/A4C): s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, sat. TV, trezorem a rádiem, balkon.

Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2C.

Dvoulůžkové pokoje (A2D): s možností až 1 přistýlky, bez balkonu, vybavení jako A2C.

Dvoulůžkové pokoje (A2E): bez možnosti přistýlky, vybavení jako A2C.

Dvoupokojové apartmány (F4G): apartmány pro až 4 osoby, cca 45 m2, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a samostatný dvoulůžkový pokoj, vana nebo sprcha, WC, jídelní kout, kuchyňský kout (2 plot. el. sporák, chladnička, kávovar, rychlovarná konvice, toustovač, digestoř), rádio, trezor, fén, sat. TV a balkon.

Stravování

bez stravy (F4G) a snídaně (pro pokoje typu A). Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Snídaně pro apartmány (F4F) lze objednat na místě (cca 10 €/den¨/osoba).

Sport/aktivity

zdarma: biliár, stolní tenis, fitness. Za poplatek: minigolf, surfování, plachtění a tenisové kurty cca 300 m.

Wellness

zdarma: sauna, infračervená kabina a odpočívárna.

Děti

dětská postýlka do 4 let zdarma, pouze na vyžádání v CK. Maximální počet osob smí být překročen.

Další výhody

Millstätter See Inclusive Card zdarma: v rámci karty například vstup na přírodní koupaliště, použití místních zpoplatněných komunikací, vstupy do muzeí, vstup do vodního světa Drautalperle ve městě Spittal, možnost lodní přepravy a další atraktivní slevy u smluvních partnerů, např. Almexpress, půjčovna horských a jízdních kol

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště resp. garáž zdarma; domácí zvíře: cca 10 €/den; lázeňská taxa: cca 2,25 €/den/os. od 18 let, platba na místě; cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, topení, závěrečný úklid, veškeré prádlo s výměnou 1x za 14 dní; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 30.6.-24.8. denně/5 nocí. F4G: denně/4 noci, 29.6.-23.8. sobota a neděle/7 nocí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Ertl ***
Vzdálenost od sjezdovky: 8000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 177 962
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací