Penzion Belite Skali

Bulharsko, Lozenec

3/5

Penzion BELITE SKALI

  Bulharsko, Lozenec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Oblíbený penzion v blízkosti centra letoviska (100 m) v klidné rezidenční zóně jen pár desítek metrů od 3 různých pláží.

Ubytování

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích, některé pokoje s možností přistýlky (rozkládací gauč pro jednu dospělou osobu nebo dvě děti do 12-ti let), k dispozici také mezonetový rodinný pokoj pro 4 osoby, všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (SWC), balkónem, ledničkou, rychlovarnou konvicí, SAT-TV a klimatizací zdarma. Jeden pokoj v přízemí je nabízen jako jednolůžkový bez příplatku.

Vybavení

Recepce, Wi-Fi zdarma, terasa s posezením.

Stravování

Vlastní, snídaně, polopenze či plná penze (snídaně formou švédského stolu, večeře formou švédského stolu (při menším počtu strávníků mohou být podávány snídaně a večeře servírované o 3 chodech - salát, hlavní jídlo, dezert, chléb a sklenice vody (další nápoje za poplatek), obědy servírované o 3 chodech - polévka, hlavní jídlo, salát nebo dezert, chléb a sklenice vody). Strava je podávána v blízkém hotelu Stará Kašta (cca 200 m).

Pláž

K dispozici je několik písečných pláží, jižní cca 240 m (s barem, lehátky a slunečníky za poplatek), velká severní cca 500 m (převlékárny, sprchy, lehátka a slunečníky za poplatek, nabídka vodních sportů za poplatek) a malá pláž s tmavým pískem (nudistická) cca 150 m od penzionu.

Názor CK

Ubytování v blízkosti centra, ideální poloha s možností využívání různých plážíDOPORUČUJEME !!! Dětská cena do 18-ti let.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Belite Skali
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 120 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 939 775
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Lozenec

3/ 5 4 recenzí

Jana Papirníková září 2019 Dovolenná 4.9.-14.9.2019. Spokojenost... celá recenze

N. K. srpen 2017 Penzion Belite Skali. Dovolená byla pěkná, splnila naše očekávání. ... celá recenze

Iren červenec 2017 Super dovolená. naprostá spokojenost... celá recenze

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací