Hotel Family House Radost

Bulharsko, Primorsko

3/5

RADOST

    Bulharsko, Primorsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Volitelné doplatky

cestovní pojištění vč. storna
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 bez nároku na místo v letadle a služby

Ceny jsou kalkulovány k datu

k 1.10.2018

Proč právě sem
  • Klidné prostředí
  • V blízkosti centra i pláží letoviska
  • Rodinná atmosféra
Poloha

Jednoduché ubytování pro nenáročné nacházející se asi 350 metrů od severní pláže a asi 600 metrů od jižní pláže letoviska. Nejbližší obchody, kavárny a restaurace najdete asi 100 metrů od ubytování. Pro děti, ale i pro dospělé zde najdeme ve vzdálenosti asi 650 metrů Aquapark Aqua Planet.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavveny koupelnou (sprcha) s WC, SAT/TV, balkónem či terasou a ledničkou.

Stravování

Bez stravování

Pláž

Severní písečná pláž je od ubytování přibližně 350 metrů a jižní pak přibližně 600 metrů. Jedná se o písečné pláže s lehátky a slunečníky (za poplatek) a nabídkou vodních sportů.

Vzdálenosti

Severní pláž: cca 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 209 159
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 3 recenzí

Audens červenec 2018 Pohoda. Nenarocne ubytovani, ciste, klidne misto.... celá recenze

Irena Vítková červenec 2018 Zklamání. Klimatizace žádná, ač byla uvedena ve vybavení pokoje. Na balkon jsme chodili před okna k sousedům a druzí sousedi chodili na náš ... celá recenze

XXY červenec 2018 Family House Radost Primorsko. Pokud chce člověk za levný peníz a relativně snadno "vykoupat děti v moři", pak je Primorsko ideální. Jen je potřeba přežít větší ... celá recenze

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací