Hotel Gasthof Venedigerblick

  Rakousko, Salcbursko, Neukirchen am Grossvenediger

Penzion Gasthof Venedigerblick / Neukirchen / Salcbursko

    Rakousko, Oberpinzgau, Salcbursko, Neukirchen am Grossvenediger, Wildkogel / Neukirchen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Rodinný penzion s fantastickým výhledem na Großvenediger se nachází v okrese Rosental, na silnici do Krimml, asi 1,5 km od Neukirchenu.
Stanice skibusu přímo u domu (do Wildkogelbahn nebo Zillertal-Arena), v závislosti na sněhových podmínkách, je možné sjet až přímo k domu. Vstup do Rosentalloipe asi 100m.

Proč si vybrat Penzion Gasthof Venedigerblick / Neukirchen / Salcbursko
  • nedaleko domu je zastávka skibusu
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • nespočetné množství sjezdovek v okolí penzionu
  • děti do 5 let zdarma
Ubytování

Penzion nabízí 50 lůžek, recepci, salonek, restaurace, stolní tenis, lyžárnu a parkoviště ( za poplatek garáž). Wi-Fi je k dispozici zdarma v recepci.

Všechny pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, kabelovou TV a částečně vybaveným balkonem.

Dvoulůžkový pokoj: cca 18 m², max. Obsazení: 2 dospělí.
Třílůžkový pokoj: cca 20m², max. Obsazení: 2 dospělí a 1 dítě do 14,9 let.

Apartmány - všechny apartmány jsou v přístavbě a mají kuchyńský kout s troubou (4 varné desky), kamna, kávovar, balkon, jedelna, koupelna se sprchou a odděleným WC, Kuchyńské utěrky a ručníky jsou k dispozici za menší poplatek nebo si můžete přinést své. V apartmánech je WIFI

Apartmán pro 2 - 3 os. - cca 38m2, pro max 1 - 3 osoby, kuchyňský kout s obývacím pokojem a 1 postelí, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí

Apartmán pro 1 - 4 os. - cca 43m2, pro max. 1 - 4 osoby, kuchyňský kout, obývací část s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jídelna, dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. Dětská postýlka na vyžádání. 

Vybavení

Wellness areál se saunou, parní lázní a relaxační místností s vyhřívanou lavicí. Za poplatek: vířivka, infračervená kabina. 

Strava

Pokoje: s polopenzí. Bohatá snídaně formou bufetu, tří chodové večeře se salátem.

Apartmány: bez stravy 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gasthof Venedigerblick ***
Vzdálenost od sjezdovky: 2400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 626
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací