Best Western Corona Hotel

  Velká Británie, Anglie, Londýn

Kouzelnický Londýn letecky s ubytováním v centru

    Velká Británie, Anglie, Londýn
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program zájezdu
1. den

odlet z Prahy v poledních hodinách, přílet do Londýna, ubytování, odpolední procházka po nejdůležitějších památkách Londýna - Buckinghamský palác (sídlo královny), Svatojakubský park, Westminster Abbey (místo korunovace panovníků), Houses of Parliament se symbolem Londýna – Big Benem, Downing Street, Trafalgarské náměstí, Leicester Square a Piccadilly Circus s „Erosem“, možnost večeře v Chinatown („sněz, co můžeš“)

2. den

dopoledne pokračuje poznávání Londýna: návštěva vyhlášených farmářských trhů Borough Market s dokonalou prezentací nabízeného zboží, The Shard (nejvyšší budova EU), Millenium Bridge (most, který byl zničen smrtijedy v úvodní sekvenci filmu Harry Potter a Princ dvojí krve), katedrála Sv. Pavla, odpolední návštěva hradu Tower (korunovační klenoty, popraviště), procházka přes ikonický Tower Bridge a kolem křižníku HMS Belfast; podvečerní „let“ na novodobé dominantě města London Eye; možnost večerní návštěvy muzikálového představení ve West Endu (doporučujeme The Phantom of the Opera v Her Majesty ?s Theatre)

3. den

nezapomenutelný den pro všechny fanoušky Harryho Pottera: výprava do Warner Bros Studios v Leavesden, kde se natáčelo všech 8 filmů nejslavnější filmové série: navštívíte Velkou síň, Brumbálovu pracovnu s myslánkou, Ministerstvo kouzel, Nebelvírskou kolej, učebnu lektvarů, Zapovězený les s hipogryfem Klofanem a pavoukem Aragogem, nástupiště 9 3?4 s „Bradavickým expresem“; prohlédnete si nepřeberné množství kostýmů, rekvizit a důvěrně známých dekorací; před domem v Zobí ulici ochutnáte máslový ležák, a poté se projdete Příčnou ulicí s Gringottovou bankou a Kratochvilnými kouzelnickými kejklemi bratří Weasleyových a okouzlí Vás pohled na velkolepý model Bradavického hradu; na závěr si budete moci zakoupit Harryho kouzelnou hůlku nebo šálu oblíbené bradavické koleje; odpoledne návrat do Londýna a podvečerní výlet lodí do oblasti Greenwiche spojený s vyhlídkovou jízdou kabinkou lanovky Emirates Air Line přes řeku Temži

4. den

dopoledne volný čas na nákupy na Oxford Street, možnost návštěvy muzea voskových figurín Madame Tussauds a oběda v restauraci světoznámého kuchaře Jamieho Olivera, transfer na letiště a v podvečer odlet zpět do Prahy

Popis hotelu

Ubytování je zajištěno v elegantním viktoriánském hotelu Best Western Corona *** v samém centru města. Zastávka metra je vzdálena pouhé 2 minuty chůze. Před hotelem je také zastávka double-deckeru, jehož trasa vede kolem Westminster Abbey, Big Benu, Trafalgarského náměstí, Leicester Square až do Camden Town. Supermarket je od hotelu pouhých 5 minut chůze. Nekuřácké dvoulůžkové pokoje jsou s příslušenstvím, TV, fénem, sadou pro přípravu kávy a čaje a WiFi zdarma. Nezapomenutelnou se stane večerní procházka od hotelu po nábřeží Temže k Big Benu (pouhých 20 min).

Stravování: za příplatek hotel nabízí výborné snídaně v hotelu (káva, čaj, toasty, marmelády, sladké pečivo, jogurt, ovoce, sýr, šunka, míchaná vajíčka, smažená vejce, anglická slanina, pečené fazole, snídaňové klobásy) nebo fakultativně s průvodcem v okolních kavárnách či typická anglická snídaně v jednom z okolních pubů.

UŽIJTE SI KOMFORT MALÉ SKUPINY

Tento zájezd je určen pro skupiny 10 - 15 klientů. Menší skupinky umožní průvodci více prostoru pro osobnější přístup, podrobnější výklad a větší flexibilitu samotného programu dle přání skupiny.

KVALITNÍ UBYTOVÁNÍ V CENTRU MĚSTA

V tomto zájezdu budete ubytování přímo v centru města. To šetří Váš čas (netrávíte zbytečně drahocené hodiny při cestách z hotelu do centra města) a peníze za MHD (neplatíte 'zóny navíc').

Pro tento zájezd platí zvláštní pravidla pro zavazadla.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Best Western Corona Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 949 439
dnes 8–19 h