Hotel Pestana Carlton Madeira Premium Ocean Resort

  Portugalsko, Madeira, Funchal

5/5

Hotel PESTANA CARLTON

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel PESTANA CARLTON

Poloha: Rozsáhlý, nově zrekonstruovaný luxusní hotelový resort s kapacitou 285 pokojů rozmístěnými v moderní jedenáctipatrové budově s nádherným panoramatickým výhledem na oceán a letovisko Funchal se nachází na útesu přímo nad privátní kamenitou pláží. Centrum města Funchal s obchody, bary, restauracemi, historickými památkami, botanickou zahradou, půjčovnami automobilů a motocyklů je vzdáleno cca 10 minut chůze od hotelu. Milovníci golfu ocení dvě moderní golfová hřiště vzdálená cca 10 km od hotelu.

Vybavení: Elegantní vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, turistické informace, knihovna, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace, lobby barem, kavárna, wifi připojení v lobby baru zdarma, internetový koutek (za poplatek), konferenční místnost, herna, prádelna, úschovna zavazadel, půjčovna automobilů, kadeřnictví, kosmetický salón, moderní SPA centrum (sauna, vířivka, hydro masáž, hammam, salón krásy, masáže), lékařská služba, 2 velké venkovní bazény, vnitřní vyhřívaný bazén, dětský bazén, snack bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, parkoviště.

Pokoje: Velmi elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, radiem, SAT TV, trezorem, minibarem, koupelnou (sprcha a vana, kosmetické přípravky, župany), WC, fénem, setem na přípravu čaje a kávy, Wi-Fi připojením (zdarma), balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s výhledem na moře.

Strava: Snídaně formou bohatého bufetu je zahrnuta v ceně. Možnost dokoupení večeří (nápoje za poplatek). U večeře je vyžadováno formální oblečení.

Pláž: Kamenitá pláž se stupňovitým vstupem do moře po schůdcích a průzračně čistou vodou se nachází přímo pod hotelem. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, sprchy a středisko vodních sportů. V areálu hotelu je k dispozici potápěčská škola.  

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, snídani, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel PESTANA CARLTON *****
Lokalita dle pořadatele: Madeira, Funchal
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pestana Carlton Madeira Premium Ocean Resort *****
Typ pláže: špatný přístup, betonová plata, molo, kamenitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 277
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Madeira

5/ 5 3 recenzí

Maťa říjen 2014 Prehliadka Hotela Pestana Carlton Madeira 5*. Jeden z najstarších hotelov na Madeire. Hotel prešiel nedávno rekonštrukciou. Kúsok do centra Funchalu - cca 20 minút.... celá recenze

Mirka srpen 2013 Perfektní dovolená. Nádherná dovolená, bohužel týden na poznání celého ostrova je málo.... celá recenze

Sylva P. duben 2012 Prohlídka hotelu Pestana Carlton - luxusní 5* hotel nad oceánem. Tento hotel leží na skalnatém výběžku přímo nad oceánem. Je to luxusní hotel s moderním a elegantním vybavením a vysokou úrovní sl... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel PESTANA CARLTON
    Portugalsko, Madeira, Funchal

Cena
43 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 277

Zájezd

osoba na pevném lůžku
0
36 990 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
29 990 Kč
dítě 2-13 let na přistýlce
0
19 490 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
4 790 Kč
povinný příplatek za večeře - dospělá osoba
0
7 000 Kč
povinný příplatek za večeře - dítě do 13 let
0
3 500 Kč
příplatek za pokoj s přímým výhledem na moře - celá ubytovací jednotka
0
16 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč