Porto Santo Hotel & Spa

  Portugalsko, Porto Santo

5/5

PESTANA PORTO SANTO PREMIUM ALL INCLUSIVE BEACH & SPA RESORT

    Portugalsko, Madeira, OSTROV PORTO SANTO
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento hotel je nejnovějším přírůstkem do hotelového řetězce Pestana. Hotel leží přímo na zlaté, devítikilometrové písečné pláži. Je obklopen velkou zahradou (30 000 m2).

Vybavení hotelu

Hotelový komplex se skládá z 15 maximálně třípatrových budov. V komplexu jsou hostům k dispozici vytápěné bazény, dětský bazén, lázně s vnitřním bazénem, sauna, turecká lázeň, aromaterapie, tělocvična, knihovna, WiFi, dětský klub. V komplexu jsou čtyři restaurace (dvě a la carte, jedna bufetová a jedna barbecue restaurace) a tři bary.

Vybavení pokoje

Hotel má celkem 275 pokojů (k dispozici jsou i pokoje typu suite, apartmány s kuchyňkou a vilky se soukromým bazénem). Všechny pokoje jsou pohodlně a moderně zařízeny, jsou vybaveny koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, individuálně řízenou klimatizací, balkónem, kabelovou TV s LCD obrazovkou, wifi připojením k internetu zdarma, minibarem a elektronickým trezorem.

Stravování

All inclusive

Sport a zábava

Multifunkční sportovní plocha, tenis, golfové hřiště (pět minut jízdy od hotelu), bazény.

Náš názor

Hotel je doporučen všem milovníkům krásných pláží a moře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Porto Santo Hotel & Spa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 401
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Porto Santo

5/ 5 2 recenzí

Maťa říjen 2014 Prehliadka Hotela Porto Santo & Spa. Príjemný 4* hotel nachádzajúci sa pri pieskovej pláži s menším spa centrom... celá recenze

Maťa říjen 2014 Prehliadka Hotela Pestana Porto Santo 5*. Hotel Pestana Porto Santo sa nachádza na ostove Porto Santo, ktorý je príznačný nádhernou 9 km dlhou piesočnatou plážou Ribeiro Sa... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací