Hotel Pez Gajard Residence

  Itálie, Trentino - Alto Adige, San Martino di Castrozza

Apartmány Pez Gajard

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, San Martino di Castrozza, San Martino di Castrozza / Passo Rolle
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

Rezidence s dobře vybavenými kvalitními apartmány, kterých je celkem 57. Dále je k dispozici recepce, výtah, snídaňová jídelna, bar, společenská místnost s TV, vlastní bazén a vířivka a lyžárna se sušákem obuvi. Rezidence díky své kapacitě poskytuje ideální ubytování např. pro větší skupiny osob. WiFi připojení je v celém objektu je zdarma.

Lokalita

Budova leží v nadmořské výšce cca 1 467 m n. m. v klidné oblasti, ale zároveň v blízkosti centra střediska San Martino di Castrozza. To je vzdálené cca 200 m, nejbližší bary, obchody a restaurace jsou cca 100 m od rezidence.
Info pro lyžaře:
Vlek/lanovka/sjezdovka: cca 1 km (Col Verde)
Skibus: cca 50 m
Půjčovna lyží: cca 100 m
Možnost dokoupení skipasů Dolomiti Superski přes naší CK.
Vzdálenost z Prahy: cca 735 km, 7 hodin a 40 minut
Vzdálenost z Brna: cca 795 km, 8 hodin a 15 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 745 km, 7 hodin a 35 minut

Popis pokojů

Apartmány jsou vybaveny kuchyňkou (kávovar, chladnička, myčka nádobí), sat. TV, telefonem, sprchou, WC a balkonem, některé s terasou:

  • Jednopokojové apartmány Mono pro 2 os.: cca 27 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.
  • Jednopokojové apartmány Mono pro 3 os.: cca 30 m2, obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a další pohovkou pro 1 osobu.
  • Dvoupokojové apartmány Bilo: cca 37 m2, pro 4 os., dvoulůžkový pokoj a obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.

Dětská postýlka do 2 let cca 50 €/týden (rezervace v CK, platba na místě), poplatek za případné přistýlky: cca 100 €/os./týden.

Restaurace, bary, stravování

Bez stravy:
nejbližší bary a restaurace jsou cca 100-200 metrů od budovy.

Fitness a lázně

Zdarma: krytý bazén (cca 12 x 8 m), vířivka, fitness.
Za poplatek: sauna, parní lázeň (cca 15 €/os./hodina, dle dostupnosti na místě). 

Aktivity v hotelu a okolí

Možnost dokoupení skipasů Dolomiti Superski přes naší CK.
Domácí mazlíčci povoleni za poplatek cca 15 €/den (max. do 10 kg, na vyžádání v CK, platba na místě).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pez Gajard Residence ****
Vzdálenost od sjezdovky: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 540 798
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací