Pietra E Mare Beach Hotel

  Řecko, Mykonos, Kalo Livadi

Peitra E Mare hotel

    Řecko, Mykonos, Kalo Livadi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

hotel jen pro dospělé poloha s výhledem na moře a okolí ubytování s vlastní vířivkou uspokojí i náročné klienty, vhodné pro romantickou dovolenou

Stručná poloha

písečná pláž 200 m zastávka místní autobusové dopravy 200 m centrum hlavního města Mykonos 12 km letiště 10 km

Poloha

hotel leží ve kopci nad jednou z nejkrásnějších pláží ostrova Kalo Livadi a skýtá neopakovatelný výhled na moře a celou oblast. Pláž je vzdálená 200 m od hotelu, je písčitá s pozvolným vstupem do moře. Hlavní město ostrova je vzdáleno pouhých 12 km a nabízí rušnější turistický život, řadu zajímavých míst a nákupních možností. V blízkosti se nachází řada míst, které rovněž stojí za návštěvu-,,Malé Benátky,, 7 km, Archeologické muzeum Mykonos (15 min), starý přístav Mykonos 7 km, pláže Elia (1.5 km), Paranga (2 km), Super Paradise (5 km) aj. Letiště je vzdáleno cca 10 km.

Vybavení hotelu

luxusně zařízený hotelový komplex 4* se skládá z celkem 8 budov ležících na pozemku 700 m2, celková kapacita je 32 ubytovacích jednotek a je určen pouze pro dospělé. Nabízí ubytování v pokojích typu Classic a Superior (max. kapacita 2-3 osoby) a suitách s možností vlastní venkovní jacuzzi (max. kapacita 4 osoby). Při vstupu Vás uvítá velmi elegantní recepce, WiFi ve všech společných prostorách i na pokojích zdarma. V nejhornější části objektu je stylová á la carte restaurace (řecká a mezinárodní kuchyně) nabízející fantastický výhled na moře. Hostům je k dispozici také masážní salon nabízející (na objednávku) různé druhy masáží, malé wellness a fitness centrum. Venkovní areál bazénu má sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma, venkovní jacuzzi, pool bar a taktéž skýtá onen neopakovatelný výhled na okolí. V objektu je parkoviště (zdarma), cca 200 m od hotelu je zastávka místní autobusové dopravy.

Vybavení pokoje

pokoje a suity jsou velmi vkusně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, SAT-TV, WiFi (zdarma), trezor, pracovní stůl, telefon, individuální klimatizaci (zdarma), balkon nebo terasa s výhledem na moře. Pokoje typu Classic (30 m2) mají max.kapacitu 2 osoby. Pokoje typu Superior (35 m2) mají kapacitu 3 dospělé osoby (1 rozkládací lůžko), suity Superior (45-50 m2) s vlastní venkovní jacuzzi mají oddělenou ložnici a obývací část s rozkládacím lůžkem. Suity Junior (42 m2) mají oddělenou ložnici a obývací část s rozkládacím lůžkem, balkon nebo terasa. Suity Honeymoon (55 m2) mají oddělenou ložnici a obývací část (1 rozkládací lůžko) s velkou terasou s výhledem na moře a privátní jacuzzi.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Pokoje pro 2 osoby (dvoulůžko nebo 2 samostatná lůžka) s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou a vysoušečem vlasů, SAT-TV, WiFi (zdarma), trezor, pracovní stůl, telefon, individuální klimatizaci (zdarma), balkon nebo terasu s výhledem na moře. U typů vyšší kategorie lze sjednat pokoj s vlastní vířivkou. Na vyžádání lze sjednat suity s oddělenou ložnicí.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Názor CK

hotel vyniká skvělým umístěním s výhledem na moře, jde o hotel pouze pro dospělé a je skutečnou oázou klidu a nerušené dovolené i pro nejnáročnější klienty. Vše má svůj osobitý styl. Vhodné pro romantickou dovolenou, svatební cestu nebo oslavu výročí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pietra E Mare Beach Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 70 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 612
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-peitra-e-mare-hotel-mykonos-recko-z2311612/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací