Plaka Hotel II

  Řecko, Naxos, Plaka

Plaka 2

    Řecko, Naxos, Plaka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

studia s kuchyňským koutem bazén a pool snack bar možnost stravování v rodinné taverně vhodné i pro rodiny se 2 dětmi

Stručná poloha

dlouhá písečná pláž 80 m nákupní možnosti 100 m zastávka místní dopravy 50 m hlavní město ostrova 6 km

Poloha

hotel Plaka leží asi 200 m od komplexu Plaka 1 a pouhých 80 m od nádherné písečné pláže s netypickými dunami a s pozvolným vstupem do moře. V pěší vzdálenosti je oblíbená taverna Petrino, minimarket, tradiční taverny, cukrárna a bary. Na hlavní cestě najdete zastávku místní dopravy, která Vás za cca 20 minut doveze do hlavního města a přístavu (6 km). U hlavního města je i malé vnitrostátní letiště, kam létají pouze spoje z Athén.

Vybavení hotelu

toto zařízení leží v ústraní v zadní části několikakilometrové písečné pláže Plaka s neopakovatelnou atmosférou a nezvyklým klidem. Komplex areálu tvoří dvě přilehlé jednopodlažní budovy v tradičním kykládském stylu s předsazeným přízemním objektem, kde najdete jídelnu, TV místnost a menší recepci. Celkem je zde 25 pokojů (studií), minimarket a hezký sladkovodní bazén s příjemným pool barem s celodenním provozem a sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma. Součástí je i parkoviště pro hosty. Hotel nabízí služby prádelny, půjčovnu aut a motorek, business služby, informace o lodích atd. Cestou k objektu Plaka 1 můžete navštívit tavernu majitele a ochutnat pravé tradiční řecké jídlo zhotovováno domácím způsobem. Nedaleko na pláži najdete i středisko vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek.

Vybavení pokoje

prostorná 2-4 lůžková plně vybavena studia jsou nově a příiemně zařízena, mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, malý psací stůl se židlí, sofa, plně vybavený kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Z většiny pokojů je výhled na moře (nelze garantovat). Majitelé nabízí i ubytování v koplexu Plaka 1 či v Plaka collection, což je komplex 3 privátních vil.

Studio 2 se 2 přistýlkami.

Studia 2 se 2 přistýlkami mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, malý psací stůl se židlí, sofa, plně vybavený kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou.

Stravování

v ceně ja zahrnuta snídaně formou bufetu. Ubytování poskytuje možnost vaření ve vybavené kuchyňce či doporučujeme stravování v tavernách v nedalekém okolí.

Názor CK

ubytování v kvalitním zařízení a v klidné části letoviska nedaleko písečných dun a krásné pláže. Je vhodné i pro rodiny se 2 dětmi. Doporučujeme všem, co hledají čisté a příjemné ubytování blízko pláže. Díky skalnatému podloží nedaleko břehu je lokalita vhodná vyhledáváno pro potápění či šnorchlování. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Plaka Hotel II ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 076 638
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-plaka-2-naxos-recko-z2076638/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací