Protea Hotel Cape Castle

  Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město

Cape Castle Hotel

    Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Program
1: ODLET Z PRAHY (VIEDNE)
Odlet z Prahy (Viedne) do Kapského Mesta.
2: KAPSKÉ MESTO
Po prílete transfer do hotela.
3 - 8: KAPSKÉ MESTO
Pobyt môžete prispôsobiť ponuke zaujímavostí, atrakcií a výletov. Niektoré fakultatívne výlety si možno predplatiť vopred vrátane požičania auta.
9: KAPSKÉ MESTO - PRAHA (VIEDEŇ)
Popoludní transfer na letisko a odlet späť do Viedne.
10: PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE)
Prílet do Prahy (Viedne).
FAKULTATÍVNE VÝLETY
- Stolová hora - 120,- EUR - Mys Dobrej nádeje - 180,- EUR - Výlet na vinice 180,- EUR - Prenájom vozidla 380,- EUR/týžd.
Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke.
COVID garancia – priplaťte si sumou 5,- EUR/osoba/deň garanciu preplatenia storno poplatkov ak budete pozitívne testovaný na COVID–19 v lehote 14 dní a menej pred nástupom na zájazd.
Klient si túto službu musí v CK objednať a uhradiť poplatok „COVID garancia” vo výške 5,- Eur/osoba/ deň. Táto položka musí byť jasne uvedená v zmluve o zájazde ako samostatný poplatok. Podmienkou je, že klient musí mať cez CK objednané aj komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a STORNO PLUS na celkovú cenu zájazdu.
V prípade, že klient pred vycestovaním dostane pozitívny výsledok PCR testu na COVID-19 14 dní a menej pred nástupom na zájazd, cestovná kancelária deklaruje, že klient, ktorý si zakúpil komplexné cestovné poistenie ECP PLUS a zaplatil poplatok „COVID garancia”, má nárok na preplatenie stornopoplatku od CK a teda má nárok na vrátenie uhradenej zálohy za zájazd, na ktorý z tohto dôvodu nenastúpi. Nárok na preplatenie stornopoplatku vzniká pre všetky spolucestujúce osoby na spoločnej zmluve o zájazde v prípade, že majú zaplatené cestovné poistenie ECP a poplatok „COVID garancia”.

Popis hotelu Cape Castle Hotel *** 3.5*

Popis: hotel je ideálne položený na pobrežnej promenáde Waterfront, známej nepreberným množstvo reštaurácií, barov a obchodov. Väčšina izieb tak ponúka prekrásne výhľady na oceán alebo Stolovú horu.

Vybavenie hotela: reštaurácia, bar, bazén, obchodné centrum, internet, klimatizácia, možnosť parkovania.

Izby: apartmány sú vybavené kúpeľňou s WC, obývacou izbou, plne vybavenou kuchynkou s jedálňou, pracovňou, klimatizáciou, TV, Wi-Fi.

Zábava a šport: v blízkosti hotela golf, fitnes centrum, tennis, squash, bowling, jazda na koni. Možnosť návštevy múzeí, divadiel, či botanickej záhrady. Výlety na Stolovú horu, Mys Dobrej Nádeje, viníc Stellenbosh či Paarl.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Protea Hotel Cape Castle **
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 803 029
dnes 8–19 h

Lokalita