Protea Hotel Cape Town Cape Castle

  Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město

Protea Hotel Cape Town Cape Castle

    Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel je z roku 1997. Hosté mají celkově k dispozici 67 pokojů. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Hotel nabízí lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, kuchyň a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Je tady sejf. V kuchyňském koutě je lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon, televize, rádio a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. V apartmánovém hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Hotel má bazén a venkovní bazén.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 200 108
dnes 8–19 h