Hotel Pullman Paris Tour Eiffel

  Francie, Paříž a okolí, Vaugirard

PULLMAN PARIS TOUR EIFFEL

    Francie, Paříž a okolí, Paříž, Vaugirard
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

4* hotel Pullman Paris Tour Eiffel se nachází u Eiffelovy věže a paláce Trocadéro, 5 km od fotbalového stadionu Parc des Princes (jen 10 minut jízdy autem). Nabízí restauraci Frame s terasou, nepřetržitě otevřené fitness centrum s kardio vybavením a nerušený výhled na park Trocadéro.
Pullman Paris leží na levém břehu Seiny, jen 5 minut pěšky od Eiffelovy věže, 600 metrů od stanice metra Bir-Hakeim na trase 6 zajišťující přímé spojení k Vítěznému oblouku, bulváru Champs Elysées i muzeu Louvre a 2 minuty pěšky od zastávky kyvadlové dopravy Bus Direct, která nabízí přímé spojení na letiště Charlese de Gaulla a letiště Orly.

Vybavení hotelu

Restaurace podává pokrmy inspirované kalifornskou kuchyní na francouzský způsob. Její součástí je také stylová vinárna. Hotel dále zahrnuje lounge s počítači a tiskárnami.
Na lahodných jídlech francouzské a mezinárodní kuchyně si pochutnáte v elegantní hotelové restauraci Pacific Eiffel, která kromě jídelny zahrnuje také terasu s výhledem na Paříž. Bar s útulnou pařížskou atmosférou nabízí široký výběr koktejlů a jiných nápojů.

Vybavení pokoje

Světlé a moderně zařízené pokoje mají panoramatický výhled na Paříž, TV s plochou obrazovkou včetně bezplatného přístupu k nejnovějším filmům, dokovací stanici pro iPod a Wi-Fi zdarma. Většina má balkon a některé také úchvatný výhled na Eiffelovu věž nebo do zahrady.

Stravování

Snídaně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pullman Paris Tour Eiffel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 664 201
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací