Pullman Saigon Centre Hotel

  Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Či Minovo město (Saigon)

Pullman Saigon Centre

    Vietnam, Saigon (Ho Či Minovo město), Ho Chi Minh
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 1995. Objekt hostům nabízí celkem 84 pokojů. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu (za poplatek). Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, kavárna a bar. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V hotelu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Objekt má bazén a venkovní bazén. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, spa, saunu, parní lázeň, masáže a solárium. Pro děti jsou připraveny hry a mnoho dětských zábavních aktivit.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, JCB a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pullman Saigon Centre Hotel *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 679
dnes 8–19 h

Lokalita

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací