Puri Saron Hotel

  Indonésie, Bali, Seminyak

Hotel Puri Saron

    Indonésie, Bali, Seminyak
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Letovisko

Kuta - Seminyak

Umístění

Hotel je situován nedaleko pláže Seminyak, cca 10 km od letiště.

Pláž

Písčitá pláž Seminyak se nachází jen pár metrů před hotelem.

Hotel

Vstupní hala, recepce, směnárna, trezory, restaurace a bar, konferenční místnost, WiFi zdarma; za poplatek půjčovna aut, hlídání dětí, terasa s bazénem; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Pokoje

Pokoje deluxe jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, trezorem, setem na přípravu kávy/čaje; za poplatek minibar.

Stravování

Snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Rekreace

Za poplatek wellness centrum, další možnosti zábavy v okolí.

Informace

V termínu 10.03. - 22.03.2021 DEN TICHA
Během tohoto svátku, který v roce 2021 spadá na 14.03., je uzavřené letiště, platí zákaz vycházení, a to i pro všechny návštěvníky ostrova.

Jelikož se jedná o státní svátek dané země, jejíž tradice je třeba respektovat, nelze jeho existenci a průběh jeho oslavy považovat za omezení či narušení dovolené.
BLIŽŠÍ INFORMACE U PRODEJCŮ.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Puri Saron Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 847 403
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-puri-saron-bali-indonesie-z1847403/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací