Ramblas Hotel Barcelona

  Španělsko, Katalánsko, Barcelona

Ramblas Barcelona

    Španělsko, Katalánsko, Barcelona
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento hotel sa nachádza v mýtickej štvrti Ramblas v Barcelone a je ideálnym východiskovým bodom pre návštevu hlavných pamiatok a atrakcií mesta. Pamiatky ako gotická štvrť, Katedrála, Plaza de Sant Jaume alebo Palau de la Generalitat, okres Born či prístav mesta sú ľahko dostupné aj pešo. Hotel je obklopený rozsiahlou sieťou verejnej dopravy, ktorá umožňuje hosťom rýchlo a pohodlne sa pohybovať po celom meste a jeho okolí.

Ubytovania

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby, štvorlôžkové izby
Všetky štandartne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC a sušičom vlasov, centrálne regulovanú klimatizáciu, ústredné kúrenie, TV, telefón s priamou voľbou a minibar (za poplatok).

Služby hotela

24-hodinová recepcia, WI-FI pripojenie vo verejných priestoroch, klimatizácia vo verejných priestoroch, hotelová služba, viacjazyčný personál, hotelový trezor (za poplatok), výťah, šatňa, bar/kaviareň, raňajkový bufet

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program

Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Girony. Transfer do Barcelony na stanicu Estació Nord. V prípade príletu na letisko v Barcelone transfer do mesta na Pl. Espanya. Následne metrom do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň – Prehliadka mesta: Park Güell, Sagrada Família, palác Palau de la Musica, Katedrála sv. Eulálie, námestie Placa del Rei, Múzeum Picasso a kostol Santa Maria Del Mar.
3.deň - Prehliadka mesta: Avinguda Diagonal, Casa Milá, Casa Batlló, Casa Amatller, Casa Lleón Morena, Placa de Catalunya, najrušnejšia ulica La Rambla, trhovisko La Boquería, pokojné námestie Placa Reial, palác Palau Guell a Pamätník Krištofa Kolumba. Ak toho nebudete mať dosť tak môžete navštíviť L´Aquárium.
4.deň - Navštívte vrch Montjuic, jeho vstupnú bránu námestie Placa d´Espanya, palác Palau Nacional, magickú fontánu, skanzen „Španielskej dediny“, športový komplex Anella Olimpica a Montjuické záhrady. Ak Vám to nebude stačiť v tejto oblasti sa nachádzajú rôzne múzeá alebo môžete navštíviť park Pedralbes.
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Estació Nord/ Pl. Espanya na letisko. Odlet z Girony/Barcelony.
V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Orientačné ceny vstupov

Park Güell - 7 €, Sagrada Família - Bazilika a výstup na vežu 20 €, Palau de la Musica - 18 €, Katedrála sv. Eulálie - 6 €, Múzeum Picasso - od 4,50 € do 14 € (zavisí od výstavy), Casa Milá - 17€, Casa Batlló - 8 €, Palau Güell - 2 €, L´Aquárium - 20 €, Skanzen - 12 €, Kláštor v parku Pedralbes - 7 € 

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 481 818
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací