Hotel Regina

  Francie, Paříž a okolí, Louvre

REGINA

    Francie, Paříž a okolí, Louvre, Paříž
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tradiční hotel Regina stojí 2 minuty chůze od stanice metra Tuileries, která poskytuje přímé spojení na bulvár Champs-Elysées a k Opeře Garnier. Nachází se v centru Paříže v nákupní čtvrti s výhledem na Louvre.

Ubytování

elegantní pokoje s dobovým nábytkem (koupelna, WC, klimatizace, fén, trezor, telefon, příslušenství pro přípravu čaje a kávy, televizor, Wi-fi)

Popis

Romantická metropole na březích Seiny je opravdovou klenotnicí uměleckých a kulturních památek, kolébkou módy a vzdělání. Rozhodně stojí za návštěvu Eiffelova věž s krásným výhledem na celé město, malebná čtvrt Montmartre s chrámem Sacré Coeur, Notre–Dame a moderní La Defénse, rovněž i proslulý známý podnik Moulin Rouge. Zážitkem je zajisté také promenáda slavnou Champs Elysées s četnými obchody a restauracemi k Vítěznému oblouku. Nevynechejte ani posezení v některé z četných kaváren Montmartru s předzahrádkami a v nekonečných parcích. Do Paříže se můžete vracet několikrát a vždy objevíte něco nového.

Vybavení a služby

24hodinová recepce, klimatizace, snídaňová místnost, restaurace, bar, konferenční prostory, pokojový servis, trezor na recepci, terasa, Wi-fi, směnárna, prádelna, úschova zavazadel

Program

Individuální od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer • Sdílený transfer z/na letiště - cena za osobu Jízdenky • Vyhlídkový autobus - jízdenka na 1 nebo 2 dny, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. • Paris Pass na 2/3 dny – vstup do více než 60 atrakcí, přednostní vstup do vybraných památek, denní jízdenku na vyhlídkový autobus, MHD. Vstupenky • Disneyland - svět plný kouzel a zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. Disneyland je rozdělen do dvou parků a to: Disneyland Park a Walt Disney Park. Varianty vstupenek jsou např. 1 den 1 park, 2 dny 2 parky, 3 dny 2 parky, 4 dny 2 parky. Dětské ceny na vyžádání. • Katedrála Notre Dame – vstup bez čekání ve frontě, audioprůvodce ve světových jazycích. • Muzeum Louvre – návštěva muzea s audioprůvodcem (Mona Lisa, Venuše z Mélu, Niké ze Samothráké a sály Egypta faraónů) bez čekání ve frontě. • Muzeum voskových figurín – Museé Grévin, více než 300 figurín známých herců, zpěváků. • Opera Garnier – prohlídka budovy s místním průvodcem. • Tour Montparnasse – výtah do 56. poschodí mrakodrapu na vyhlídkovou plošinu za 38 s. • Lido show s večeří – večeře (3 chody) se sklenkou šampaňského během představení. • Lido show se sklenkou šampaňského – 2 h. • Ochutnávka 4 druhů sýrů a vín – 90 minut. Výlety • To nejlepší z Paříže – Malý okruh s místním průvodcem po památkách kolem břehu Seiny. Prohlídka začíná u Ile de la Cité a končí na Place de la Concorde. Během výletu si užijete výhled na Champs-Elysées, Eiffelovu věž nebo Vítězný oblouk. • Plavbu po Seině - s obědem, při západu slunce nebo s večeří, 2 h • Plavbu po Seině – hodinová projížďka lodí • Noční Paříž – 1,5 h. Projížďka autobusem noční Paříži. Během výletu uvidíte tuto metropoli zcela v jiném světle. Budete si moci prohlédnout majestátní katedrálu Notre Dame, ikonickou Eiffelovu věž, romantický bulvár Champs Elysées a prosklené pyramidy u muzea Louvre. Audioprůvodce v 12 jazycích včetně češtiny. Výlet začíná ve 20:00. • Versailles - výlet autobusem s prioritním vstupem do paláce bez čekání ve frontě s místním průvodcem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Regina ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 486 014
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-regina-pariz-a-okoli-francie-z1486014/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací