Hotel Rehana Royal Beach

  Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay

4/5

Rehana Royal Beach

    Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
ÚVOD:

Hotelový komplex Rehana Royal Beach Resort je situován v letovisku Nabq Bay přímo u krásné pláže nedaleko korálů (vstup do moře po molu), oblast je ideální pro milovníky šnorchlování.
Ve svých prostorách hotel nabízí ubytování ve standardních 2 - lůžkových pokojích s max. 1 přistýlkou, všechny pokoje jsou vybaveny balkonem nebo terasou. Hotel disponuje hotelovou recepcí a směnárnou, hlavní restaurací, 4 a la carte restauracemi (italská, orientální, asijská, mořské plody), 5 bary, 2 bazény (lehátka a slunečníky zdarma), dětským bazénem, ?aquaparkem, obchodní arkádou, konferenční místností, knihovnou , internetovou kavárnou za poplatek, diskotékou, mini klubem a bezbariérovým přístupem.
Hotel svým klientům nabízí animační programy, večerní programy, tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), plážový volejbal, vodní gymnastika, vodní pólo, aerobik, šipky, fitness, Spa centrum, masáže, sauna, kulečník, bowling, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži.

LOKALIZACE:

letiště Sharm El Sheikh - cca 10 km
centrum El Salam - cca 14 km

PLÁŽ:

přímo na pláži
vstup přes molo
písčito - štěrková pláž
korálový útes

UBYTOVÁNÍ:

max. obsazenost: 2 LI + 1 přistýlka
WC, koupelna, vysoušeč vlasů
SAT TV, pokojový telefon
mini bar
trezor

STRAVOVÁNÍ:

all inclusive

MOŽNOSTI VYŽITÍ:

tenisový kurt
plážový volejbal, vodní gymnastika, vodní pólo, aerobik
šipky, kulečník, bowling
fitness
Spa centrum, sauna, masáže
potápěčské centrum

Názor pořadatele:

pro lidi, kteří hledají dovolenou plnou zábavy a sportovního vyžití, milovníky potápění a šnorchlování, i rodiny s dětmi

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rehana Royal Beach *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 842 940
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Sharm El Sheikh

4/ 5 2 recenzí

Jarka červen 2018 Jaroslava. Resort naprosto ovládaný Rusy, Ukrajinci a Uzbeky, Češi jsme byli jen my dva. Komunikace probíhala v ruštině. Malý prostor na šnor... celá recenze

Martin září 2017 Rehana. Pohoda, jenom horší koupání.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rehana-royal-beach-sharm-el-sheikh-egypt-z1842940/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací