Hotel Rekreační centrum Metamorfoza

  Polsko, Západopomořansko, Międzywodzie

Rekreační středisko Metamorfoza: Rekreační pobyt 7 nocí

    Polsko, Baltské moře, Západopomořansko, Międzywodzie
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Rekreační centrum Metamorfoza *** leží v populární nadmořské obci Międzywodzie, je ponořené do borového háje a nachází se jen 150 m vzdálené od širokých písčitých pláží. Přístup k moři je velice příjemnou procházkou vedoucí kolem lesa k pobřeží, kde jsou umístěny široké schody až k pláži. Rekreační středisko Metamorfoza se skládá ze tří hotelových pavilonů. Hosté zde najdou kavárnu s venkovní terasou a grilem, dětské hřiště, pískoviště, stolní tenis, půjčovnu jízdních kol, tenisový kurt a wellness centrum s bazénem.

Ubytování

Ubytování je klientům CK poskytováno ve 2,3 a 4lůžkových pokojích (4lůžkové pokoje dispozičně odpovídají typu "studio" - dva propojené pokoje - ložnice a obývací část). Všechny pokoje jsou komfortně vybaveny sociálním zařízením, balkónem, TV, přístupem k internetu a plážovým setem (židle, paraván). Přistýlka je řešena rozkládací pohovkou. Jedná se o rekreační středisko a neplatí zde běžný hotelový servis, což znamená, že úklid pokoje se hlásí na recepci. K dispozici jsou také bezbariérové pokoje.

Stravování

Hosté mají k dispozici jídelnu a kavárnu s venkovní terasou a grilem. Snídaně a večeře jsou obvykle formou bufetu (od 20 osob), oběd je servírovaný. Snídaně jsou podávány od 8:00 do 10:00 hodin, večeře jsou podávány od 17:30 do 19:00 hod (2 teplá jídla)

Je možnost také objednání veganské nebo bezlepkové stravy za odplatek cca 5 Zł ke každému jídlu. 

Wellness centrum a bazén

Ve středisku Metamorfoza najdete také  relax centrum s nabídkou wellness procedur takových jako: kryoterapie, solné, perličkové a bahenní koupele, inhalace, masáže, fyzioterapie a mnoho dalších. Nechybí ani venkovní bazén s ohřívanou vodou (8,25 x 3,75 m).

Parkování

Parkování je možné v areálu za poplatek cca 15 Zł/noc. Počet míst je omezený proto je nutná rezervace předem. Své vozidlo můžete zaparkovat také na hlídaném parkovišti, které se nachází poblíž střediska. 

Zvířata

Pobyt s domácím mazlíčkem není v tomto středisku možný.

Okolí

Nedaleko střediska se nacházejí známá města Miedzyzdroje a Świnoujście, které určitě stojí za návštěvu. Přímo ve městě je řada kaváren, restaurací, občerstvení, kde Vám připraví speciality z čerstvě ulovených ryb. Nechybí zde ani atrakce pro děti - trampolíny, šlapadla, skluzavky, dětská hřiště. Po celý den jsou zde otevřeny i stánky se suvenýry, plážovým vybavením a mnoho dalších obchůdků. Typickým znakem pobřeží Baltu jsou jezera a řeky, která dávají příležitosti ke kanoistice či výletům na kajacích, a tak se stávají i cílem výletů mnohých hostů. Pokud Vás láká aktivní poznávání polského pobřeží Baltu, můžete využít síť cyklostezek a pěších tras.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rekreační centrum Metamorfoza ****
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 831 911
dnes 8–19 h