Hotel Rembrandt

  Thajsko, Bangkok

Rembrandt Hotel & Suites

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel pochází z roku 1994. Hotel má 231 pokojů. Po příjezdu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V objektu je šatna, hotelový sejf a bankomat. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V apartmánovém hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Hosté mohou zaparkovat v garáži (zdarma) nebo na parkovišti. Hosté mohou využívat úschovnu kol. Hotel nabízí lékařskou službu, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, kuchyň a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. V pokojích je koberec, dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Je možné požádat o přistýlku. Je k dispozici sejf a pracovní stůl a za poplatek minibar. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio, DVD přehrávač a WiFi (zdarma). Závěrečný úklid je zahrnutý v ceně. Na pokojích mají hosté domácí obuv a také denní tisk. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. V objektu jsou pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

Apartmánový hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Díky bohaté nabídce různých volnočasových aktivit se zde nikdo nebude nudit. Je tady například fitness studio, stolní tenis, spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Stravování

Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře. Na přání je možné připravit bezlepková jídla a vegetariánská jídla Hotel nabízí také speciální nabídky stravování. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rembrandt ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 031
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rembrandt-hotel-suites-bangkok-thajsko-z1405031/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací