Rena Club Hotel

  Bulharsko, Slunečné pobřeží

4/5

Rena Alexandria Club

    Bulharsko, Slunečné pobřeží
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Karcoolka, Lexa, naši animátoři a Vy – to jsou ty nejlepší předpoklady pro dny plné zábavy, soutěží a aktivní relaxace, kterou pro Vás naši „zábaváři“ nachystají. Zaplavte si s kosatkou, pokořte rekord v jízdě na toboganu, zacvičte si aquaerobik nebo se jen bavte u některé z převážně nevážně míněných her, soutěží a dalších aktivit připravených během dne pro děti i dospělé. Pro děti je tu navíc i Karcoolčin dětský klub s programem šitým dětem na míru. Den plný zábavy pak zakončí dětské diskotéky, kde si můžete zazpívat a zatančit se svými dětmi.
Animační sezona: 17. 6. - 6. 9. 2024
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučení

Hotel Rena CK Club je další hotel mezi našimi klubovými hotely, které sami provozujeme. A tak se zde, kromě komfortního ubytování v pokojích i apartmánech, kvalitního servisu, služeb all inclusive a českých animačních programů, samozřejmě setkáte i s náležitou péči, kterou Vám v námi provozovaných hotelech již léta poskytujeme. Děti i hraví dospělí ocení tobogan přímo v areálu hotelu a potěší jistě i krásný bazén se stylovým barem. Chybět nebudou ani Karcoolka s Lexou, naši maskoti v čele animačního týmu, který se postará o denní zábavu pro malé i velké.

GPS

42.6707623, 27.7048107

Pláž

Písčité duny, navazující na prostornou a několik kilometrů dlouhou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře, se nacházejí cca 350 m od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

350 m

Vzdálenost od pláže (m)

350

Poloha

Hotel Rena CK Club se nachází v jižní části letoviska a je vzdálen cca 350 m od písčitých dun, jež navazují na rozlehlou písčitou pláž a cca 2 km od starobylého města Nesebr. Dopravu v letovisku zajišťují minivláčky a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava. V blízkém okolí najdete obchody, útulné restaurace, kavárny, bary, noční kluby a kasina.

Štítky

Tobogan || Animace v češtině 17.6.-6.9. Dětský klub 17.6.-6.9. || Písčitá pláž cca 350 m || Komfortní ubytování || Skvělá cena

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), dopolední (v době od 10:30 do 11:00 h), odpolední (v době od 14:30 do 16:00 h) a pozdní odpolední (v době od 16:00 do 17:00 h) občerstvení na terase restaurace, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů v barech v době od 09:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Komfortní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou, varnou konvicí, telefonem a kuchyňským koutem. Možnost dvou přistýlek (rozkládací gauč, lze využit jako přistýlku pro dvě osoby). Maximální obsazenost čtyři dospělí. Pokoje nabízíme za zvýhodněnou cenu. V hotelu jsou k dispozici i junior suity JS 2+2 (dvě místnosti – ložnice a denní místnost s rozkládacím gaučem a kuchyňským koutem, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suity SS 4+2 (tři místnosti – dvě ložnice a denní místnost s rozkládacím gaučem a kuchyňským koutem, maximální obsazenost čtyři dospělí a dvě děti nebo pět dospělých, ložná plocha rozkládacího gauče v senior suitě SS 4+2 je 130x176 cm). Suity s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma) a telefonem. Kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a chladničkou.

Vybavení

Součástí hotelu je elegantní vstupní hala s recepcí, lobby bar, restaurace, bar u a v bazénu, venkovní bazén s toboganem (75 m) a dětskou částí, animační programy pro děti a dospělé v češtině, dětský klub.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky – hotel požaduje vratnou kauci), fitness, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: sauna, pára, stolní tenis, parkoviště.

Název

Rena CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Rena Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Slunečné pobřeží, Slunečné pobřeží
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rena Club Hotel ****
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 636 845
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 11 recenzí

Sylva Kartusová září 2019 Spokojenost. Velmi příjemné prostředí, ochotný personál, hotel určitě doporučuji, mínus bych dala jen cestě k moři, kde se musí přejít docela f... celá recenze

Adéla srpen 2019 Skvělý hotel. Z hotelu jsem měla menší obavy a byla jsem spíše skeptická, to ale naprosto zbytečně. Je to spíše menší hotel, krásně a moderně vy... celá recenze

Petr srpen 2019 Rozčarování. Umístění jak na sídlišti a místo parkoviště bazén.Hotel hezký pokoje velké čisté.... celá recenze

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Rena Alexandria Club
    Bulharsko, Slunečné pobřeží

Cena od
11 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 636 845

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
11 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč