Hotel La Combe d'Or Residence

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Les Orres

Les Orres – Le Parc des Airelles, Les Hauts de Préclaux, La Combe d'Or

    Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Les Orres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Všechny rezidence se nachází v Les Orres 1.800 v části Bois Méan přímo v centru či poblíž.
Le Parc des Airelles*** Rezidence se nachází u dojezdu sjezdovek a poblíž nástupní stanice vleku. Obchody a restaurace cca 50 m. Wi-Fi zdarma u recepce. Les Hauts de Préclaux*** Komplex se nachází u dojezdu sjezdovek a poblíž nástupní stanice vleku. Je složený z několika rezidencí s vlastním venkovním bazénem vyhřívaným na více jak 33 °C, 4 saunami, kardio-zónou a hernou (biliár, ping-pong), Wi-Fi zóna zdarma pouze u recepce. La Combe d'Or**** Rezidence je tvořena hlavní budovou a několika chalety vzdálenými cca 50 m, skiareál cca 150 m. Recepce, úschovna lyží, venkovní vyhřívaný bazén 9×4 m, finská sauna, pára, veřejné parkování (ve vzdálenosti 300 m), garážová stání za poplatek. Wi-Fi, povlečení a ručníky v ceně.

Stravování
  • Vlastní.
  • Ve středisku obchody i restaurace.
Doprava

Autobusem nebo vlastním vozem.

Delegát

V rezidenci působí česky mluvící delegát CK.

Střídání turnusů

Příjezdový ani odjezdový den není lyžařský. Příjezd i odjezd ze střediska je v odpoledních hod. Ubytování mezi 17. a 19. hod. Předání uklizených apartmánů v den odjezdu do 9 hod.

Skipas

6denní skipas Les Orres (100 km) v ceně. 1× sáňkařská dráha k dětskému skipasu (dítě do 140 cm v doprovodu). Skibus po středisku zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

La Combe d'Or Residence ****
Vzdálenost od sjezdovky: 200 m
Residence Le Parc des Airelles ***
Vzdálenost od sjezdovky: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 514
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací