Hotel Deborah Residence

  Itálie, Lombardie, Madesimo

Residence Deborah

    Itálie, Lombardie, Valtellina, Madesimo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • SKIPAS V CENĚ
  • pouze 250 m od skiareálu Madesimo / Valchiavenna
  • menší residence
  • k dispozici apartmány Mono a Bilo (Trilo pouze na vyžádání)
Informace

Povinné poplatky na místě:
pobytová taxa 1 € za den (od 12ti let)
vratná kauce 100 €

Letovisko

Madesimo
Praha: 720 km, Brno: 920 km, Bratislava: 840 km

Umístění

Menší residence v Madesimu, pouze 200 m od centra a cca 250 m od skiareálu Madesimo / Valchiavenna.

Hotel

Recepce, společenská místnost s krbem, WiFi (za poplatek), úschovna lyží, vyhrazené parkoviště, pračka (za poplatek).

Pokoje

Všechny apartmány jsou komfortně zařízeny a vybaveny TV, telefonem a WiFi (za poplatek).
Mono pro 2 osoby (28 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna, balkon.
Mono pro 3 osoby (28 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou pro 2 osoby a rozkládacím křeslem pro 1 osobu, koupelna, balkon (1 apartmán bez balkonu).
Mono pro 4 osoby (30 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem a 2 rozkládacími pohovkami pro 2 osoby, koupelna, balkon.
Bilo pro 4 osoby (40 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem a palandou, ložnice, koupelna. Některé apartmány navíc s balkonem.
Bilo pro 5 osob (50 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem, rozkládací pohovkou pro 2 osoby a rozkládacím křeslem pro 1 osobu, ložnice, koupelna. Některé apartmány navíc s balkonem. K dispozici pouze na vyžádání.
Trilo pro 6 osob (65 m?): obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice, pokoj s manželským lůžkem nebo 2 lůžky, koupelna, balkon. K dispozici pouze na vyžádání.
Trilo pro 6 osob depandance (58 m?) v přízemí: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice, pokoj s palandou, koupelna, malá terasa. Apartmán se nachází ve vedlejší budově (vzdálené pouze přes parkoviště). K dispozici pouze na vyžádání.

Stravování

Bez stravování.

Lyžařské vleky

Madesimo
Nadmořská výška: 1082 m - 2880 m
Jedná se o menší lyžařské středisko v severní části regionu Lombardie). Díky vysoké nadmořské výšce má dostatek prašanu a také až nadstandardní množství volného terénu. Nevýhodou může být jen delší vzdálenost od všech dálničních tahů. Pro snowboardisty je v oblasti 1 snowpark s halfpipe. Běžkaři ocení 25,5 km běžeckých tratí.
Skiareál nabízí 14,8 km modrých, 26 km červených a 1,9 km černých sjezdovek. K přepravě slouží 3 kabinové lanovky a 9 sedačkových lanovek.

Varování

FIRST MINUTE CENY - platí při rezervaci do 27.09.2023

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Deborah Residence ***
Vzdálenost od sjezdovky: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 570 561
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-deborah-lombardie-italie-z2570561/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací