Hotel Denny

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Carisolo

Hotel Denny

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Carisolo, Madonna di Campiglio / Pinzolo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Denny

POLOHA: Hotel se nachází v horském městě Carisolo, 10 minut autem od střediska Madonna di Campiglio.

POKOJE: Pokoje s parketovou podlahou jsou zařízené dřevěným nábytkem. Všechny zahrnují balkon a satelitní LCD TV. Z některých se otevírá výhled na okolní hory.

jednolůžkový pokoj: 1 lůžková postel

dvoulůžkový pokoj 2+0: 2 jednolůžkové postele nebo 1 velká manželská postel

třílůžkový pokoj 2+1: 2 jednolůžkové postele nebo 1 jednolůžková postel a 1 velká manželská postel

čtyřlůžkový pokoj 2+2: 1 manželská postel a 2 dvoulůžkové postele

apartmán BILO 5: 1 jednolůžková psotel, 1 rozkládací pohovka a 1 velká manželská postel- jedna oddělená ložnice

apartmán TRILO 6: 1. ložnice: 1 jednolůžková postel a 1 velká manželská postel, 2. ložnice: 1 jednolůžková postel a 1 velká manželská postel.

STRAVOVÁNÍ: polopenze

VYBAVENÍ HOTELU: Hotel Denny zahrnuje lázeňské a wellness centrum, bezplatnou posilovnu a restauraci s nabídkou pokrmů italské a trentské kuchyně. Ve všech prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi. V přízemí hotelu můžete relaxovat na terase se stoly a židlemi. Ráno se podává pestrá snídaně formou bufetu, kde nechybí čerstvé croissanty, domácí koláče a slané pokrmy. 

Na recepci si můžete zdarma půjčit jízdní kola. V zimě i v létě je možné zajistit výlety s průvodcem. Hosté mají nárok na slevu do wellness centra a golfového klubu, který se nachází 2 km odsud. Denny Hotel zdarma nabízí kyvadlovou dopravu do lyžařského areálu Pinzolo, který leží 500 metrů daleko. Zastávka veřejného skibusu do střediska Madonna di Campiglio je naproti hotelu

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Denny ***
Vzdálenost od sjezdovky: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 240 497
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací