Hotel Residence Italia

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Tarvisio

4/5

APARTMÁNY ITALIA

  Itálie, Friuli Skiregion, Tarvisio
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

standardní, jednoduše vybavené a poměrně prostorné apartmány žádané typologie mono pro 1- 4 osoby. Všechny apartmány jsou v jednom domě přímo v centru Tarvisia. K dispozici 3 apartmány pro 8 osob: 1x mono 1, 1x mono 2/3, 1x mono 4 (aktuální obsazenost a typologie na vyžádání v CK). V přízemí domu se nachází restaurace. Náš tip pro kombinaci s Apartmánovým domem Vito a apartmánem Posta, které jsou v pěší dostupnosti.

Poloha

Tarvisio, skiareál Tarvisio – 300 m, skiareál Monte Lussari – 3,5 km, centrum Tarvisia – 0 m

Vybavenost kapacity

Restaurace, úschovna lyží, vyhrazené venkovní parkování

Popis ubytování

Mono 1 - obývací pokoj s 1 lůžkem a kuchyňským koutem, sociální zařízení

Mono 2/3 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a se 2 či 3 samostatnými lůžky, sociální zařízení (v některých apartmánech je kuchyňka částečně nebo zcela oddělena od obývací části), možnost 1 přistýlky pro děti do nedovršených 12 let

Mono 4 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a se 4 samostatnými lůžky, sociální zařízení

Vybavenost apartmánu:

TV, mikrovlnná trouba, internet WI-FI

Poznámka: Na vyžádání zajistíme i jinak zkrácené pobyty minimálně však na 3 noci (nástupním dnem nesmí být úterý nebo středa)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Italia ***
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 517 893
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Friuli Venezia Giulia

4/ 5 1 recenzí

Irena C. březen 2018 Dovolená v Tarvisio - Residence Italia ***. Hezká dovolená na konci sezóny - dost sněhu a slunce, málo lidí, žádné fronty :) Apartmán byl velký (takové 2+kk), čistý, dobře v... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-apartmany-italia-friuli-italie-z1517893/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací