Hotel Bleu Ocean

  Francie, Akvitánie, Ciboure

Bleu Ocean

    Francie, Akvitánie, Nová Akvitánie, Stříbrné pobřeží, Ciboure
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence skládající se z nižších budov uprostřed píniového háje Vám nabídne slunnou dovolenou se všemi příchutěmi oblasti Landes.

Přehled

bazén s dětským brouzdalištěm Wi-Fi parkoviště

Stručná poloha

350 m pláž 200 m komerční zázemí

Poloha

Rezidence se nachází ve středisku Moliets. Letovisko Moliets patří k té pravé rodinné dovolené. Naleznete zde mnoho obchůdku, restaurací ale i cyklistických stezek. Rezidence se nachází cca 350 metrů od velké písečné pláže, ke které se dostanete po cestě píniovým hájem, a asi 200 metrů od prvních obchodů.

Ubytování

Rezidence je vystavěna v typickém stylu oblasti Landes, tedy jednopatrové chalety s 8 apartmány, položené na kraji piniového lesa. V rezidenci máte k dispozici recepci s wifi připojením za příplatek, venkovní bazén s dětským brouzdalištěm (otevřený od poloviny května do konce září dle počasí), venkovní parkoviště, nehlídanou úschovnu kol. Byty jsou kompletně vybaveny. Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 54 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s lůžkem, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma oddělenými lůžky, koupelna s WC, zahrádka. Apartmán pro 6 osob - terasa - AP6, 47-51 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma oddělenými lůžky, kabina s patrovou postelí, koupelna, WC. Apartmán pro 6 osob - zahrada - AP6+, 47-51 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma oddělenými lůžky, kabina s patrovou postelí, koupelna, WC. Apartmán pro 7 osob - AP7, cca 54 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s lůžkem, pokoj s manželskou postelí, dva pokoje s oddělenými lůžky, koupelna, sprchový kout, WC, zahrádka. Apartmán pro 8 osob - AP8, cca 60 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, elektrické plotýnky, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, 2 pokoje s oddělenými lůžky, koupelna, sprchový kout, WC, terasa.

Stravování

Vlastní.

Doplňující informace

ložní prádlo 12 EUR/os/výměna půjčení dětské postýlky, židličky, vaničky: 25 Eur / týden sada na uklízení 6 EUR příplatek za zvíře: 50 Eur / týden možnost konečného úklidu: od 60 Eur venkovní parkoviště zdarma Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 907
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací