Hotel Runcac Residence

  Itálie, Trentino - Alto Adige, San Vigilio di Marebbe / St. Vigil in Enneberg

Residence Runcac

    Itálie, Plan de Corones / Kronplatz, Kronplatz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Residence se nachází uprostřed přírody cca 1 km od městečka San Vigilio di Marebbe. Obsahuje 6 útulných a prosvětlených apartmánů. Je vzdálená 800 m od skiareálu Kronplatz/Plan de Corones, 10 m od zastávky skibusu. Wi-fi připojení je zdarma v celé residenci, vyhrazené parkoviště s možností krytého parkování za příplatek, sauna v sousedním domku, vyhřívaná úschovna lyží.

Ubytování

Studio 2-3 (až 35 m2) = obývací místnost s kuchyňským koutem, manželskou postelí a rozkládacím gaučem. Vlastní sociální zařízení. Bilo 4 (až 45 m2) = ložnice s manželskou postelí, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Vlastní sociální zařízení. Trilo 5 (60 m2) = ložnice s manželskou postelí, 2. ložnice s palandou, obývací místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu. Vlastní sociální zařízení. Vybavení : Wi-Fi, TV sat, trezor, fén a balkon

Děti

Slevy: - dítě do 3 let: 1500,- Kč/pobyt - dítě 3-12 let: 950,- Kč/pobyt

Stravování

- vlastní

Doprava

- vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Runcac Residence ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 871 379
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací