Hotel Residence Valset

  Francie, Rhône-Alpes, Val Thorens

Residence Le Valset

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské ledovce, Les 3 Vallées, Rhône-Alpes, Mont de Peclet (ledovec), Val Thorens
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Vyhledávaná residence s jedinečnou polohou přímo na sjezdovce a zároveň v těsné blízkosti centra.

Poloha hotelu

Ideální poloha přímo na sjezdovce 'Goitschel', resicence nabízí úžasné výhledy na lyžařský areál Val Thorens, který je propojen s větším areálem Three Valleys. Residence se nachází v blízkosti centra městečka s velkou možností aprés ski zábavy.

Pro děti

dětská postýlka - za poplatek - 25 EUR/týden (nutno rezervovat předem)

Služby za poplatek

ložní prádlo (12 EUR/set), ložní prádo a ručníky (19 EUR/set), ručníky (9 EUR/set), prostředky na úklid (6 EUR), TV-SAT (42 EUR/týden), Wifi (20 EUR/týden - 2 přístroje), domácí mazlíček (60 EUR/týden), závěrečný úklid (dle velikosti apartmánu: studio 62 EUR, bilo 4-5 67 EUR, trilo 6 77 EUR, quadrilo 8 87 EUR), sauna (6 EUR/vstup)
autokarová doprava: odjezdy každý pátek od 03. 04. do 29. 03. 2020, cena od 2.680 Kč/os., dle nástupního místa. Doprava z jednotlivých nástupních míst je zajišťována autobusy, minibusy, osobním automobilem nebo tranzitem a je zde možnost přestupů po trase v návaznosti na obsazenost jednotlivých nástupních míst. Bližší informace o dopravě u prodejců.

Stravování

vlastní

Ubytování

stylově zařízená studia a apartmány s moderně vybavenou kuchyňkou (lednice, mikrovlnná trouba/gril, myčka nádobí), koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, TV-SAT a Wifi (oboje za poplatek)
studio mono 2 (cca 25m2) - obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby (možno i typ 'šuplík'), kuchyňský kout, sociální zařízení s vanou nebo sprchou, balkón
apartmán bilo 5 (cca 35m2) - mezonet - obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby (možno i typ 'šuplík'), ložnice s dvoulůžkem a samostatným lůžkem, sociální zařízení s vanou nebo sprchou, balkón

Vybavení hotelu

recepce, venkovní a vnitří parkoviště za poplatek (nutná rezervace předem), Wifi (za poplatek)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Valset ***
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 445 840
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací