Hotel Beau Soleil

  Francie, Languedoc-Roussillon, Narbonne

5/5

Beau Soleil

    Francie, Francouzská riviéra, Languedoc-Roussillon, Lví zátoka, Occitanie, Narbonne
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence tvořena dvojdomky působí rodinnou atmosférou a je ideálním místem pro výlety v oblasti Languedoc-Roussillonu.

Přehled

písečné pláže bazén, Wi-Fi, parking AP4, AP6

Poloha

900 m od moře 10 km od Narbonne 20 km Béziers

Poloha

Rezidence se nachází ve středisku Narbonne Plage asi 900 m od pláže a cca 600 m od prvních obchodů.

Ubytování

Rezidence je tvořena dvojdomky s apartmány pro 4 nebo 6 osob. K dispozici je recepce, venkovní bazén (otevřený od dubna do září dle počasí), dětské brouzdaliště, dětské hřiště, donáška pečiva (červenec-srpen), internet na recepci za příplatek, venkovní parkoviště zdarma. Byty jsou kompletně vybaveny. Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 28 m2, plně vybavený kuchyňský kout (elektrický vařič dvouplotýnkový, mikrovlnná trouba, lednice), obývací pokoj se sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj v patře s manželskou postelí, koupelna s WC, terasa, TV za příplatek. Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 35 m2, plně vybavený kuchyňský kout (elektrický vařič čtyřplotýnkový, mikrovlnná trouba, lednice), obývací pokoj se sedací soupravou se spaním pro 1 osobu, pokoj v patře s 1 lůžkem, pokoj s manželskou postelí, pokoj s dvěma oddělenými lůžky, koupelna s WC, terasa, TV za příplatek.

Pojmenování zařizení

Apartmán pro 4 osoby

Pojmenování zařizení

Apartmán pro 6 osob

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Výborné místo pro pobyt s možností jedinečných výletů do oblasti Languedoc - Roussillon.

Poznámka - vlastní doprava

všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dipozici) je nutno ověřit u francouzského partnera zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte prodejcům zájezdů. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování vám zašleme do 24 hodin.

Doplňující informace

povlečení 12 EUR/výměna půjčení koupelnového prádla 8 EUR/výměna Wi-Fi (2 přístroje) 8 EUR/den 20 EUR/týden půjčení dětské postýlky, židličky a vaničky 25 EUR/týden příplatek za zvíře 50 EUR/týden možnost konečného úklidu od 60 EUR ubytování je vždy na vyžádání, nutno zaslat jméno, příjmení a datum narození alespoň jedné osoby

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 245 840
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Languedoc-Roussillon

5/ 5 1 recenzí

Vlaďka únor 2020 Celkové hodnocení pobytu na lodi.. Vynikající po všech stránkách.... celá recenze

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací