Hotel Rezidence Les Hameaux de Capra Scorsa

Francie, Korsika, Lozari

Rezidence Les Hameaux de Capra Scorsa s bazénem

  Francie, Korsika, Belgodère, Lozari
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rezidence se nachází na místě zvaném „Lozari“, 10 min pěšky od centra vesnice Belgodere a asi 600 m od písečné pláže (přes silnici). Belgodere leží v srdci regionu Balagne, mezi známými letovisky Ile Rousse a Saint Florent na severozápadě ostrova. Belgodere se pyšní zejména svou krásnou pláží „Lozari“.
 

Ubytování

apartmány pro 4–8 os. jsou situované v nízkých řadových vilkách, mají vybavený kuchyňský kout (el. sporák, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar) a koupelnu s WC. 
Apartmán 2P5 pro 4-5 osob (35–43 ): obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem + dalším lůžkem, ložnice se 2 lůžky. Byty jsou v přízemí i v patře.
Apartmán 3P6 pro 5-6 osob (45 ): obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, 2 ložnice se 2 lůžky. Všechny byty pouze v patře.
Apartmán 3P7 pro 6-7 osob (52-64 ): obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem + další lůžko, 2 ložnice, každá se 2 lůžky. Všechny byty pouze v přízemí.
Apartmán 3P8 pro 6-8 osob (57-75 ): obytná místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkovým gaučem + 2 rozkládací křesla, 2 ložnice, každá se 2 lůžky. Všechny byty pouze v přízemí.
Apartmán 3P8* duplex pro 6-8 osob(65–75 ): mezonetový apartmán, stejné vybavení jako apartmán 3P8, navíc má v ceně garáž.
 

Vybavení

venkovní bazén, parkoviště (omezený počet míst), prádelna (za poplatek), Wi-Fi (s vlastním PC) zdarma. 

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 043 520
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací