Hotel Les Rivages du Parc Residence Pierre Vacances

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Menton

Les Rivages du Parc

    Francie, Azurové pobřeží, Menton
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidence ve středisku Menton umístěná v centru města poblíž pláže vzdálené cca 50 metrů, v blízkosti známého kasina a obchůdků. Rezidence má skvělou polohu na procházky historickým centrem Mentonu.

Přehled

Wi-Fi ST3,4,5, AP4

Poloha

centrum města 50 m pláž

Poloha

Rezidence je situována ve středisku Menton, které leží mezi Monakem a italskou hranicí. Tato 9-ti patrová rezidence se nachází v centru města poblíž pláže vzdálené cca 50 metrů, v blízkosti známého kasina a obchůdků. Rezidence má skvělou polohu na procházky historickým centrem Mentonu.

Ubytování

Rezidence se nachází v klidné části parku, asi 50 m od moře. Rezidence nabízí zcela zrekonstruované a klimatizované byty. K dispozi je recepce s wifi připojením, úschovna zavazadel, kryté parkoviště za příplatek, wifi připojení za příplatek na apartmánech. Byty jsou kompletně vybaveny k pobytu u moře. Studio pro 3 osoby - ST3, cca 24 - 26 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka na nádobí, trouba), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby a lůžko se spaním pro 1 osobu, koupelna s WC, TV. Studia pro 3 osoby se nacházejí v přízemí nebo v prvním patře. Nemají balkon ani terasu. Některá mají výhled do parku. Studio pro 4 osoby - ST4, cca 25 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka na nádobí, trouba), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, kout na spaní s dvěma lůžky nebo s palandou oddělený pohyblivou stěnou od obývacího pokoje, koupelna s WC, TV, balkon. Studia pro 4 osoby se nacházejí v druhém patře a výš, jsou orientována na západ (do parku) nebo na jih. Studio pro 5 osob - ST5, cca 26 - 30 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka na nádobí, trouba), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, kout na spaní s dvěma lůžky nebo s palandou oddělený pohyblivou stěnou od obývacího pokoje, kout na spaní s lůžkem pro 1 osobu, koupelna s WC, TV, balkon. Studia pro 5 osob se nacházejí v druhém patře a výš, jsou orientována na západ (do parku), jih nebo sever. Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 26 - 30 m2, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, sklokeramické plotýnky, myčka na nádobí, trouba), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou se spaním pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, TV, balkon. Apartmány pro 4 osoby jsou orientovány sever.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Ideální místo na pobyt spojený s poznáváním oblasti, hlavně střediska Mentonu a Monaka.

Doplňující informace

půjčení koupelnového prádla 5,5 Eur / osoba půjčení dětské postýlky 25 Eur / týden příplatek za zvíře cca 35 Eur / týden Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Les Rivages du Parc Residence Pierre Vacances ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 630 740
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-les-rivages-du-parc-azurove-pobrezi-francie-z1630740/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací