Hotel Rezidence Les Sables D'or

  Francie, Languedoc-Roussillon, Vias

Les Sables d'Or

  Francie, Lví zátoka, Vias Plage
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rezidenční komplex, který se nachází v podstatě u moře, přímo vybízí k relaxaci a procházkám na písečných plážích.

Přehled

bazén AP4,6,8

Poloha

50 m od moře

Poloha

Vias Plage je malebné městečko s rodinnou atmosférou, které se nachází 10 km od města Cap d'Agde a stejně jako předchozí Valras Palge leží poblíž známých měst Narbonne a Bezier. Uchvátí Vás krásná, 7 km dlouhá písečná pláž, která se nachází jen 50 metrů od rezidence.

Ubytování

Rezidence je tvořena několika budovami asi 50 metrů od pláže s přímým přístupem. Třípatrové budovy jsou bez výtahu. Obchody se nalézají asi 500 metrů. K dispozici je od půlky června do půlky září venkovní bazén. Každý apartmán má k dispozici zdarma jedno parkovací místo. Domácí mazlíčci jsou akceptováni. Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 28 m2, kuchyňský kout (elektrický sporák, mini-trouba, lednice, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí nebo 2 lůžky, koupelna se sprchou a oddělené WC. Apartmán pro 6 osoby - AP6, cca 38 m2, kuchyňský kout (elektrický sporák, mini-trouba, lednice, myčka nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s 2 lůžky nebo manželskou postelí nebo patrovou postelí, koupelna se sprchou a oddělené WC. Apartmán pro 8 osoby - AP8, cca 45 m2, kuchyňský kout (elektrický sporák, mini-trouba, lednice, myčka nádobí), obvykle obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, pokoj s 2 lůžky, mezanin s 2 lůžky, koupelna se sprchou a oddělené WC. V některých apartmánech může být i jiné uspořádání lůžek, např. patrová postel.

Stravování

vlastní.

Názor CK

Vhodné místo především pro pobyt klidný pobyt u Středozemního moře i možnost zajímavých výletů do okolí. V okolí několik kempů, menší množství restaurací a zábavních podniků. Nedoporučujeme pro ty, co mají rádi korzování po promenádách a návštěvu zábavních podniků. Ve středisku je od půlky června otevřen menší zábavní park Europark.

Poznámka - vlastní doprava

všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dipozici) je nutno ověřit u francouzského partnera zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte prodejcům zájezdů. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování vám zašleme do 24 hodin.

Doplňující informace

pronájem TV 42 EUR/týden poplatek za ručníky 8 EUR/výměna pronájem povlečení 12 EUR/výměna pronájem dětské postýlky, židličky a vaničky 25 EUR/týden příplatek za zvíře (platné očkování a průkaz) 50 EUR/týden internet 20 EUR/týden možnost konečného úklid od 60 EUR ubytování je vždy na vyžádání, nutno zaslat jméno, příjmení a datum narození alespoň jedné osoby

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 245 841
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací