Hotel Royal Cottage

  Thajsko, Ko Samui, Lamai Beach

1/5

Royal Cottage Residence

    Thajsko, Jihočínské moře, Ko Samui, Lamai Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Residence s českým managementem! Pro klienty, kteří čekají skutečné Thajsko v příjemném a klidném prostředí tropické džungle v těsné blízkosti pláže!

Přehled

ubytování apartmánového typu vybavení v thajském stylu pro nezávislé cestovatele český management

Stručná poloha

cca 25 minut jízdy z letiště cca 5 minut jízdy od známé Chaweng Beach cca 5 minut pěší chůze od pláže Lamai v jihovýchodní části ostrova v blízkosti golfového hřiště

Poloha

Koh Samui, v roce 2005 otevřená residence ve viktoriánském stylu se nachází cca 5 minut chůze od pláže Lamai, pár minut chůze od nákupních a zábavních možností, vzdálenost od letiště cca 25 minut jízdy.

Vybavení hotelu

14 apartmánů o velikosti 45-90 m2. Bar, bazén, jacuzzi, thajské masáže, vodní sporty na pláži, Wi-fi internet.

Vybavení pokoje

Apartmán - 1 nebo 2 ložnice pro 2-4 osoby, klimatizace, lednice, minibar, sejf, fén, vybavená kuchyňka, SAT/TV, koupelna, WC, Wi-fi internet. Možnost přistýlky.

Apartmán pro 2 osoby s možností přistýlky

Apartmán pro 2 osoby s možností přistýlky

Stravování

snídaně servírované - výběr ze 6 druhů, během dne je možné zajistit i další stravování na objednávku.

Názor CK

Residence s českým managementem! Pro klienty, kteří čekají skutečné Thajsko v příjemném a klidném prostředí tropické džungle v těsné blízkosti pláže!

Poznámka

v ceníku jsou uvedeny ceny za nejmenší typ apartmánu, za příplatek možnost ubytování ve větším apartmánu.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Royal Cottage ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 037 868
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Ko Samui

1/ 5 1 recenzí

Věra Němečková duben 2016 CK ***** už nikdy více!. Pěkné místo daleko od moře bez služeb delegáta. NEDOPORUČUJI ! ! V Lamai najdete spoustu hotelů za menší peníze a přímo u pláže.... celá recenze

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací