Hotel Rezidence Vars

Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Vars

Rezidence Vars

  Francie, Francouzské Alpy, Risoul-Vars
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doprava

Vlastní. Za příplatek lze v některých termínech (leden, březen) objednat autobusovou dopravu. Informujte se v našich kancelářích.

Místo pobytu a poloha

Vars (1.900m), různé standardní rezidence, všechny v blízkosti lanovek a sjezdovek.

Slevy

• Ceny pro děti do 4 let, seniory od 75 let a nelyžaře: na vyžádání • První moment a Poukázky

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytovaní a vybavení

Ubytování ve studiích a apartmánech v různých rezidencích za zvýhodněnou cenu, účelně a jednoduše vybavené, všechny mají kompletně vybavený kuchyňský a jídelní kout, koupelnu (sprchu)/WC, některé s balkónem nebo terasou a zpravidla s následujícím uspořádáním: STUDIA - jednopokojové byty pro 2-4 osoby: ST-2: obývací část s kuch.koutem, rozkládacím gaučem nebo výsuvnou postelí pro 2 os., nebo dvěma samostatnými pohovkami. ST-3: jako ST-2 a navíc třetí lůžko v obývací části nebo v předsíňce. ST-4: v obývací části jsou 2 pohovky, kabina bez oken s patrovou postelí. APARTMÁNY - dvoupokojové byty pro 6-8 osob: APT-6: obývací část s kuch.koutem, rozkládacím gaučem nebo výsuvnou postelí pro 2 os., případně se dvěmi samostatnými pohovkami, kabina s 1-2 patrovými postelemi a 1x ložnice s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky. APT-8: jako APT-6 a navíc palanda nebo dvě postele v ložnici, případně v kabině. Parkování: venkovní zdarma.

Skipas

Skipas Risoul-Vars platí na celou lyžařskou oblast La Foret Blanche. Nevyžaduje se foto ani kauce. Využívání běžeckých tratí se skipasem zdarma, bez skipasu cca 5,50 EUR/den.

565 656 610 Číslo zájezdu: 851 759
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací