Hotel App. Veysonnaz/mayens De L'ours

  Švýcarsko, Wallis / Valais, Veysonnaz

Rezidence Veysonnaz

  Švýcarsko, Les 4 Vallées, Wallis / Valais, Veysonnaz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doprava

Vlastní

Místo pobytu a poloha

Veysonnaz (1.400 m) - středisko leží 13 km nad Sionem v těsné blízkosti původní alpské vesničky. Ve středisku bary, diskotéky, supermarkety a plavecký bazén 20 m se vstupem zdarma pro klienty CK (předpokládaný provoz od 17.12.-7.4.). a Wellness centrum s několika druhy saun (mj. hammam, caldelarium), vířivka, ledové masážní sprchy, relaxační místnost, masáže. Apartmány leží 450 až 850 m od lanovky (blíže položené za příplatek, na dotaz) a max. 100 m od zastávky skibusu. Na vyžádání lze zajistit ubytování v Mayens de l'Ours (1.470 m), kde jsou apartmány v těsné blízkosti dojezdu nejpopulárnější sjezdové trati Piste de l´Ours - cca 3 km východně od Veysonnaz, tiché a klidné místo, za nákupy či aprés-ski je nutno dojet do Veysonna. Mezi Mayens de l´Ours a Veysonnaz jezdí skibus.

Nepřehlédněte

Bazén v ceně pobytu (jen u Veysonnaz)

Slevy

• Motivační slevy a poukázky

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytovaní a vybavení

Apartmány kategorie ** a ***. Vybavení je v zásadě totožné, rozdíl spočívá ve velikosti apartmánu, kvalitě a povrchové úpravě nábytku, podlahových krytin apod. Všechny apartmány mají kompletně vybavenou kuchyňku s lednicí a vařičem. Apartmány typu C a D jsou navíc vybaveny myčkou na nádobí a druhým WC. Na vyžádání lze objednat apartmán s krbem (nelze u typu A), topivo do krbu ke koupi v supermarketu za cca 10 CHF. V apartmánech jsou nepovlečené deky a polštáře, povlečení si klienti přivezou vlastní nebo jej lze předem objednat (viz Služby za příplatek). TV k dispozici v apartmánech *** kategorie ST 2-4 (Typ A) jednopokojové studio o rozměrech cca 20-25 m2 se 2 až 4 lůžky, v apartmánu průchozí předsíňka bez oken s patrovou postelí. Z předsíňky vstup do koupelny a WC. Obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s gaučem v některých případech rozložitelným na dvojlůžko. APT 4-6 (Typ B): dvoupokojový apartmán (cca 30-45 m2) se 4 až 6 lůžky. V apartmánu průchozí předsíňka bez oken s patrovou postelí. Z předsíňky vstup do koupelny a WC. Ložnice s manželskou postelí dveřmi oddělená od ostatních částí apartmánu. Dále obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s gaučem v některých případech rozložitelným na dvojlůžko. APT 6-8 (Typ C) třípokojový apartmán (cca 50-60 m2) s 6 až 8 lůžky. Dvě ložnice s manželskou postelí oddělené od ostatních částí apartmánu, jedna z ložnic většinou s patrovou postelí. Na chodbičce vstup do koupelny a WC. Dále obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s gaučem v některých případech rozložitelným na 2-lůžko. Průchozí předsíňka bez oken s patrovou postelí. Z předsíňky vstup do druhého WC (bez koupelny). APT 6-8 (Typ D) vícepokojový apartmán (cca 60-80 m2) se 6 až 8 lůžky. Tři ložnice, dvě z ložnic s manželskou postelí či 2 samostatnými lůžky a jedna z ložnic s patrovou postelí. Na chodbičce vstup do koupelny a WC. Dále obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s gaučem rozložitelným na samostatné lůžko nebo 2-lůžko Parkování: 1 garáž na apartmán v ceně, další kryté parkování za poplatek.

Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

App. Veysonnaz/mayens De L'ours **
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 906 805
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-veysonnaz-les-4-vallees-svycarsko-z906805/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).