Hotel Villa Sakis Studios

  Řecko, Epirus, Parga

5/5

Penzion Sakis

    Řecko, Epirus, Parga - Valtos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Mezonetový penzion Sakis v letovisku Parga, obklopený zelení, leží 480 m od pláže Valtos. Ubytování svými prostornými mezonety a vysokým standardem vybavení zcela jistě uspokojí i náročnější klienty. Penzion Sakis nabízí mezonety pro 2-4 osoby.

Přehled

prostorná mezonetová studia s vysokým standardem vybavení vlastní zahrada s posezením a možností využití grilu možnost dokoupení snídaně v areálu hotelu Byzantio

Stručná poloha

pláž Valtos 480 m letiště Preveza 60 km

Poloha

Penzion Sakis se nachází přibližně 1,5 km od samého centra Pargy. Parga není moderní letovisko, ale má starobylý řecký ráz s typickými úzkými uličkami, které jsou uzounké, jen o málo širší než rozpřáhnuté ruce. Miniaturní náměstíčka jsou lemována obchůdky a kavárnami. Promenáda v centru končí až u přístavu. Podél celého nábřeží je velký výběr kaváren a restaurací. Večer vám toto nábřeží dává možnost příjemné procházky. Posezení v některé z kavárniček nad Pargou pod hradbami bude patřit k nejkrásnějším chvílím. Ve městě najdete i několik supermarketů, obchodů s ovocem a zeleninou či pekáren. Penzion leží 480 m od pláže Valtos, kde si můžete zapůjčit člun nebo se proletět padákem za motorovým člunem. Na pláži můžete navštívit areál 'Tango klub' se sladkovodním bazénem, slunečníky a lehátky či využít nabídky autopůjčoven a udělat si malý výlet do okolí.

Ubytování

Dvoupatrový mezonetový penzion Sakis leží v krásně udržované zahradě, 480 m od moře. Ubytování svými prostornými mezonety a vysokým standardem vybavení zcela jistě uspokojí i náročnější klienty. V přízemí mezonetů pro 2-4 osoby se nachází obývací pokoj s TV, kuchyňský kout, sociální zařízení a terasa. V patře naleznete ložnici s TV, sociální zařízení a balkon. Wi-fi připojení zdarma, trezor a klimatizace zdarma. Majitel objektu si nepřeje využívat kuchyň k přípravě ryb a dalších jídel s výrazným aroma. Pro přípravu těchto pokrmů slouží venkovní gril. Pokud si zakoupíte snídaně, můžete využívat bazén v areálu hotelu Byzantio.

Vybavení pokoje

Nabízíme ubytování v mezonetech s vysokým standardem vybavení, které jistě uspokojí i náročnější klienty. V přízemí mezonetů pro 2-4 osoby se nachází obývací pokoj s TV, kuchyňský kout, sociální zařízení a terasa. V patře naleznete ložnici s TV, sociální zařízení a balkon. Wi-fi připojení zdarma, trezor a klimatizace zdarma. Majitel objektu si nepřeje využívat kuchyň k přípravě ryb a dalších jídel s výrazným aroma. Pro přípravu těchto pokrmů slouží venkovní gril. Pokud si zakoupíte snídaně můžete využívat bazén v areálu hotelu Byzantio.

Mezonet až pro 4 osoby.

Moderně a velmi vkusně zařízená mezonetová studia až pro 4 osoby jsou vybavena TV v obývacím pokoji v přízemí, kuchyňským koutem, sociálním zařízením a terasou. V prvním patře TV v ložnici, sociální zařízení a balkón. Wi-fi připojení zdarma, trezor a klimatizace zdarma.

Stravování

Ubytování je standardně nabízeno bez stravy. Za příplatek je možné přikoupit večeře 460 Kč/noc, snídaně 175 Kč/noc (obsahuje: chléb, sýr, šunka, máslo, marmeláda, med, lukumádes s medem, croissant nebo koláč, jogurt s medem nebo vajíčka na několik způsobů. Zelenina nebo melou, sklenička džusu, káva nebo čaj). Tyto snídaně jsou podávané v hotelu Byzantio, který je naproti ubytování. Pokud si zakoupíte snídaně, můžete využívat bazén v areálu hotelu. Vzhledem k výhodnosti platby v eurech doporučujeme objednat a zaplatit stravování až na místě pobytu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Sakis Studios **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 062 044
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Epirus

5/ 5 1 recenzí

Zdeňka srpen 2015 Vila Sakis - Parga. Dovolená se nám moc líbila. Parga je nejkrásnější přímořské městečko, jaké jsem kdy viděla. Moře je průzračně čisté a teplé, vynik... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-sakis-epirus-recko-z2062044/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací