Hotel Haunsperger Hof

Rakousko, Salcbursko, Salzburg

Hotel Haunspergerhof

    Rakousko, Salcbursko, Salzburg
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Haunspergerhof***, Salzburg
Základní informace

Město Salzburg leží 424 metrů nad mořem a má 150 000 obyvatel. Každoročně se zde koná Salzburský Festival. Je zde také mnoho památek jako např. pevnost Hohensalzburg, palác Mirabell, barokní centrum města či muzea.

Vybavení

Hotel má 22 dvoulůžkových pokojů, 8 jednolůžkových, 16 třílůžkové pokoje,2 čtyřlůžkové a 1 pětilůžkový pokoj.Všechny pokoje mají koupelnu, telefon, rádio a satelitní TV.

Ubytování

Hotel se nachází na tichém místě mezi hlavním nádražím a historickým centrem starého města.Hotel je velmi prostorný a má bar, jídelnu pro 50 osob, zahradu, dětské hřiště, půjčovnu kol a parkoviště pro auta.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Poloha

Seekirchen je od města Salzburg vzdálen cca 15 km, Fuschl am See 24 km a Bad Ischl 55 km.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace

Mozartovo město salcburk, vzácná barokní perla v srdci Evropy, získal slávu a v roce 1997 i titul světového kulturního dědictví za jedinečnou architektonickou krásu svého historického centra. Díky italskému charakteru jeho barokních staveb se také Salcburku přezdívá "Řím severu". Celé Staré město je protkáno hustou spletí uliček, z nichž vedou průchody romantickými arkádovými dvory na prostorná náměstí s nádhernými kostely, kašnami a paláci. Vzniklo tak nezaměnitelné a celistvé umělecké dílo s neopakovatelnou atmosférou. Barokní zámky Mirabell a Hellbrunn se svými překrásnými parky, salcburský chrám a středověká pevnost Hohensalzburg, trůnící hrdě nad městem, jsou jenom některé z architektonických klenotů Salcburku. Velkou atrakcí pro turisty je také Obilná ulička (Getreidegasse), v níž stojí Mozartův rodný dům. Salcburk je díky své pestré a vysoce kvalitní kulturní nabídce často označován jako "jeviště světa". Milovníci klasické hudby se mohou těšit na každoročně pořádaný Salcburský festival, jehož vyvrcholením je tradičně uváděná národní rakouská hra "jedermann" na otevřené scéně před salcburským chrámem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 582
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací