Hotel San Antonio Corfu Resort

  Řecko, Korfu, Kalámi

San Antonio

    Řecko, Korfu, Kalámi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Důležitá informace: Důležité informace: Vláda Řecka se rozhodla pro pobytovou taxu (pobytovou taxu) pro pobyty od 01.01.2018. Tento pobytový poplatek platí každý host přímo v turistickém ubytovacím zařízení a závisí na typu a kategorii turistického ubytování a délce pobytu. Částka se pohybuje mezi 0,50 € a 4,00 € za pokoj / apartmán a noc. Pro výpočet daně z pobytu je rozhodující národní kategorie.

uvolněný
Atmosféra ...
Poloha svahu ...
Panorama ...

Poloha: Klidný hotel (pro hosty starší 15 let) se nachází na mírně svažité oblázkové pláži a nabízí svým vyvýšeným svahem úchvatný výhled na záliv a křišťálově čisté vody. Hotelový komplex je zasazen do útesové krajiny a dokonale ladí s okolím. Obchody jsou v blízkosti. Doba transferu z letiště je asi 40 až 60 minut.

Vybavení: Postaven v tradičním stylu, hotel má 101 pokojů a nabízí lobby, recepce s trezorem, výtahy a Wi-Fi (v ceně). K dalšímu vybavení patří restaurace s vynikající kuchyní a bar, v krásném venkovním areálu jsou 2 sluneční bazény se slunečníky a lehátky (v ceně) na sluneční terase, bar u bazénu a lehátka za poplatek.

Ubytování : Přátelské dvoulůžkové pokoje (A1-3A), ve středomořském stylu, jsou vybaveny rychlovarnou konvicí, minichladničkou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů a balkonem nebo terasou s výhledem na moře. Komfortní pokoje typu Superior (A2-3B) s prostornější koupelnou a trezorem a Wi-Fi (v ceně), jinak funkce A2A. Apartmá (A2-4C) mají kombinovaný obývací pokoj / ložnici a samostatnou ložnici, jinak A2B.

Restaurační zařízení: Snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Zábava: Pestrý zábavní program včetně řeckých večerů.

Info: Kategorie zemí: 4 hvězdičky. Nevhodné pro hosty s obtížemi při chůzi.

Informace o rezervaci: Minimální věk je 15 let. Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Výhodná sleva :10% sleva na ptactvo, nocleh např. 7 = 6 v určitých termínech, viz část ceny.

Informace o cenách: Následující informace platí pro letní sezónu 2019:
Poznámka: Otevřeno od 27.04.-29.10.2019. Nelze rezervovat pro hosty do 15 let.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

San Antonio Corfu Resort ****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 100 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Wichtige Information: Die Regierung Griechenlands hat beschlossen, für Aufenthalte ab 01.01.2018 eine Touristenabgabe (Aufenthaltssteuer) zu erheben. Diese Aufenthaltssteuer ist von jedem Gast direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen und richtet sich nach Art und Kategorie der touristischen Unterkunft sowie der Aufenthaltsdauer. Der Betrag liegt zwischen 0,50 EUR und 4,00 EUR pro Zimmer/Appartement und Nacht. Bitte beachten Sie, dass die Landeskategorie ausschlaggebend ist für die Berechnung der Aufenthaltssteuer.

entspannte
Atmosphäre ...
Hanglage ...
Panorama ...

Lage: Das ruhige Hotel (für Gäste ab 15 Jahren) liegt an einem leicht abfallenden Kiesstrand und bietet durch seine erhöhte Hanglage eine atemberaubende Sicht über die Bucht und das kristallklare Wasser. Die Hotelanlage ist eingebettet in eine Klippenlandschaft und harmoniert perfekt mit der Umgebung. Einkaufsmöglichkeiten befinden sich in der Nähe. Die Transferzeit vom Flughafen beträgt ca. 40 bis 60 Minuten.

Ausstattung: Das in traditioneller Bauweise errichtete Hotel verfügt über 101 Gästezimmer und bietet Lobby, Rezeption mit Safe, Lifts und WLAN (inklusive). Zu den weiteren Annehmlichkeiten zählen ein Restaurant mit delikater Küche und Bar. In der schönen Außenanlage befinden sich 2 Süßwasser-Swimmingpools mit Sonnenschirmen und Liegen (inklusive) auf der Sonnenterrasse sowie eine Poolbar, am Strand nutzen Sie die Liegen gegen Gebühr.

Unterbringung: Die freundlichen Doppelzimmer (A1-3A), im mediterranen Stil, sind ausgestattet mit Wasserkocher, Mini-Kühlschrank, Klimaanlage, SAT-TV, Telefon, Badezimmer mit Dusche, WC, Föhn und Balkon oder Terrasse mit Ausblick auf das Meer. Komfortable Superior-Zimmer (A2-3B) mit geräumigerem Badezimmer sowie Safe und WLAN (inklusive), sonst Ausstattung wie A2A. Die Suiten (A2-4C) verfügen über einen kombinierten Wohn-/Schlafraum und ein separates Schlafzimmer, sonst wie A2B.

Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension in Buffetform.

Unterhaltung: Abwechslungsreiches Unterhaltungsprogramm u.a. mit Griechischen Abenden.

Info: Landeskategorie: 4 Sterne. Für Gäste mit Gehschwierigkeiten ungeeignet.

Buchungshinweis: Das Mindestalter beträgt 15 Jahre. Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Sparvorteil: Bis zu 10% Frühbucherrabatt, Gratisnächte z.B. 7=6 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

Preisteilinformationen: Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2019:
Hinweis: Geöffnet vom 27.04.-29.10.2019. Nicht für Gäste unter 15 Jahren buchbar.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 338 567
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-san-antonio-korfu-recko-z1338567/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací