Hotel Schloss Pichlarn

  Rakousko, Štýrsko, Aigen im Ennstal

SCHLOSS PICHLARN - golf

    Rakousko, Štýrsko, Aigen im Ennstal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní zámecký hotel Schloss Pichlarn se nachází přímo pod horou Grimming, která se tyčí do výšky 2351 metrů a je výraznou dominantou celého okolí. Hotel je vzdálen od Salzburgu 125 km, z Prahy 380 km.

Vybavení hotelu

Historie zámku sahá až do jedenáctého století, kdy byl v roce 1009 založen. Samozřejmě v tomto období nevypadal tak jako dnes. Dnešní tváři zámku předcházelo velké množství přestaveb, například v roce 1555 byly přistavěny chararakterictické věže. Hotelem se tento zámek stal v roce 1972. V průběhu 70. let bylo u hotelu postaveno také vlastní osmáctijamkové hřiště navržené Donaldem Harradinem. Toto golfové hřiště nabízí nejen úžásný zážitek ze hry, ale také krásnou okolní scenérii. Za zmínku stojí také to, že hotel je oblíbený u různých evropských fotbalových týmů a že je často používán jako místo jejich soustředění (lze uvést například Real Madrid, Red Bull Salzburg, Galatasaray Istanbul nebo BV Borussia Dortmund).

Vybavení pokoje

V hotelu je k dispozici celkem 118 pokojů. Světlé a teplé barvy dominují všem hotelovým pokojům. Pokoje typu Classic a Deluxe nabízí všechen komfort pětihvězdičkového hotelu. Elegantní pokoje typu Grand Deluxe o velikosti až 35m2 najdete v historické části hotelu. Hotelové suite jsou luxusně zařízené a jejich velikost je až 90m2. Ve všech pokojích hosté zažijí klid a absolutní ticho s výhledem na horu Grimming nebo na golfové hřiště.

Sport a zábava

hotelové Grand SPA nabízí hostům dokonalý relax a velký výběr různých procedur. Součástí je sauna, parní lázeň, infračervená kabina, vodní postele umístěné pod skleněnou pyramidou s výhledem na oblohu, venkovní a krytý bazén jsou navzájem propojeny, dvě vířivky uvnitř a jedna venku, venkovní i krytý tenisový kurt, rozsáhlé fitness s kvalifikovanými trenéry (otvírací doba 7:00 - 20:00). Z procedur lze uvést různé typy masáží (například s teplým avokádovým olejem), různé typy relaxačních koupelí (například koupel s okvětními lístky), manikúra, pedikúra, depilace, kadeřnictví. Součástí hotelu je také zdravotnické zařízení nabízející tradiční indickou medicínu, která přináší výsledky již více než 3000 let. Golf & Country Club Schloss Pichlarn V nádherné přírodě mezi stromy a horama leží jedno z vůbec nejhezčích hřišť v Evropě. Náročnost hřiště vytváří příroda samotná. Fairwaye jsou integrovány do terénu, co pro hráče znamená zvlněný terén. Hru dále stěžují vodní překážky. Golfová akademie kromě standardní výuky nabízí i psychologickou přípravu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 786 710
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací